Connect with us

Revistateo.ro

Naștere transmisă online, după ce un spital a refuzat o gravidă

Inedit

Naștere transmisă online, după ce un spital a refuzat o gravidă

O naștere a fost transmisă online pe Facebook, generând mii de reacții. Este vorba despre o femeie refuzată de medici, care a născut în afara spitalului.

Naștere transmisă online

O femeie fără adăpost din Filipine a mers la spital pentru că era pe punctul de a naște. Fără bani, fără ajutoare, femeia a fost trimisă acasă. Medicii nu au vrut să o asiste pentru că tânăra e săracă lipită pământului.

La ieșirea din spital, femeia a fost extrem de confuză. Nu știa ce să facă, iar durerile dinaintea nașterii erau apăsătoare, scrie bright-box.me. Nu a mai avut ce face și s-a așezat pe jos. Era gata să nască. Asistentele au văzut-o pe geam chinuindu-se și au coborât repede să o ajute.

Cu ajutorul moaștelor inimoase, femeia a reușit să aducă pe lume un copil perfect sănătos. Reprezentanții unei organizații non-profit au văzut imaginile pe Internet și s-au oferit să îi acorde sprijin material femeii fără casă.

Scena dramatică i-a impresionat pe internauți. Pe net s-a iscat o întreagă polemică despre refuzul medicilor de a o ajuta pe femeie. Dacă nu erau asistenele miloase, probabil că femeia nu era în siguranță în acest moment, cred cei mai mulți.

CITEȘTE ȘI: O femeie a nascut gemeni care aveau tati diferiti. Cum a fost posibil?

CITEȘTE ȘI: Bebelușul care s-a născut cu părul alb

IMAGINILE COMPLETE CU FEMEIA CARE A NĂSCUT ÎN AFARA SPITALULUI AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top