Connect with us

Revistateo.ro

A nascut Pink, artista pop-rock din SUA

Stiri

A nascut Pink, artista pop-rock din SUA

Mare bucurie in viata unei celebre artiste din America! Pink a nascut un baietel perfect sanatos in a doua zi de Craciun.

Vedeta pop-rock americana l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil, facut cu motociclistul Carey Hart. Pink si sotul ei sunt extrem de incantati de acest cadou minunat pe care Mos Craciun l-a oferit de sarbatori.

Baietelul se va chema Jameson Moon Hart, asa cum a anuntat cantareata pe retelele de socializare, noteaza billboard.com. Jameson este al doilea copil al artistei. Pink mai are o fetita de 5 ani, pe nume Willow Sage. Vedeta a postat o fotografie cu sotul ei tinandu-l in brate pe baietel. „Il iubesc pe tatal copiilor mei!”, a scris Pink pe Instagram.

Cine este Pink

Cunoscuta sub acest nume de scena, Alecia Beth Moore este o celebra cantareata de muzica pop-rock si rock din Statele Unite ale Americii. A castigat doua premii Grammy, cele mai importante premii din industria muzicala. A devenit celebra in anul 2000 datorita albumului „Can’t Take Me Home”. Al doilea album intitulat „Missundaztood” a devenit cel mai bine vandut din intreaga sa cariera.

Pink a vandut peste 29 de milioane de unitati ale albumelor ei si este una din cantaretele-reper din industria muzicala internationala.

Pink, alaturi de artisti precum Lady Gaga, Marylin Manson sau Sia, este una din cele mai excentrice figuri din muzica. A fost remarcata atat de expertii din industria muzicala, cat si de specialistii din moda.

CITESTE SI: La cateva zile dupa ce a nascut, Antonia a semnat primul contract pentru fiul ei, Akim

Calitatile vocale ale cantaretei au fost comparate cu cele ale lui Janis Joplin, unul dintre idolii vedetei. Artista nord-americana a fost desemnata „Femeia Anului 2013” de catre revista Billboard, care a anuntat aducerea pe lumea a lui Jameson.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top