Connect with us

Revistateo.ro

A murit tatal lui Irinel Columbeanu

Stiri

A murit tatal lui Irinel Columbeanu

A murit tatal lui Irinel Columbeanu, Ion Columbeanu. Barbatul s-a stins din viata la varsta de 92 de ani, scrie click.ro. Acesta a murit la azilul de batrani de la Ghermanesti (Snagov).

Patronul azilului, Ion Cassian, a confirmat vestea pentru reporterii Click: „Am aflat in aceasta dimineata ca a murit. Eu sunt in vacanta in Grecia. Stiu doar ca a facut infarct”.

Irinel Columbeanu a confirmat moartea tatalui sau, insa nu a dorit sa comenteze prea mult pe aceasta tema. „Intr-adevar tata a murit. Trecem prin clipe grele si as vrea sa ne respectati durerea”.

Tatal lui Irinel Columbeanu a fost internat in luna mai a acestui ani la azilul de batrani din Snagov. „Dupa mult timp in care am incercat sa ii explic ca e mai bine sa stea intr-un loc unde are ajutor specializat, am reusit sa il conving pe tata sa mearga la azilul din Snagov. Cu Ion Cassian, patronul casei de batrani, ma stiu din copilarie, am toata increderea.

Tata are o problema la picioare, are nevoie de recuperare. Pana la urma, cu chiu cu vai, a acceptat si a inteles, iar de mai bine de o luna l-am adus aici. Stiti foarte bine ca pentru un batran e greu sa-l scoti din cuibul lui, nici la mine la Izvorani nu a vrut sa vina”, a declarat la acea vreme Irinel Columbeanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top