Connect with us

Revistateo.ro

I-a murit sotia intr-un accident, apoi a primit un telefon care l-a devastat si mai tare

Inedit

I-a murit sotia intr-un accident, apoi a primit un telefon care l-a devastat si mai tare

Un barbat din America a avut parte de tragedia vietii sale. Kevin Patterson a aflat ca sotia lui a murit intr-un teribil accident rutier, iar dupa scurt timp a primit un telefon care l-a devastat si mai tare.

In respectul accident au fost ranite alte doua persoane. Din pacate, sotia lui Julia nu a supravietuit coliziunii dintre cele doua masini. Dupa 30 de minute, Kevin a primit un telefon in care era anuntat ca si-a pierdut si fetita in varsta de 8 ani.

Fiica lui Patterson, Elizabeth, tocmai implinise 8 anisori. Fata a coborat din autobuzul scolar si la scurt timp a fost lovita de un sofer pe trecerea de pietoni. Fetita a murit pe loc.

„Nu pot sa cred ca este adevarat ce s-a intamplat. Nici nu mai stiu ce simt”, a declarat la scurt timp Kevin, scrie site-ul newnotizie.it.

Kevin este devastat

„Toti apropiatii stiu cat de mult o iubeam pe fiica mea. Chiar daca aveam probleme in ultima vreme cu Julia, o iubeam extrem de tare si parintii ei stiau asta. Tot ce imi trece prin minte acum este ce s-ar fi intamplat intre noi daca eram impreuna. Cred ca e un vis urat”, a mai declarat Kevin.

Barbatul din Alabama se gandeste acum ce se va intampla in viata ei in perioada urmatoare.

Sursa foto: newnotizie.it

Citeste si: A fost anuntat ca i-a murit sotia, a inmormantat-o, iar la doi ani a avut un soc. Ce s-a intamplat cand a deschis televizorul

Un barbat a fost anuntat ca sotia lui a murit, asa ca a primit acasa sicriul si a inmormantat-o cu multa durere. La doi ani de la acest eveniment nefericit, a avut un adevarat soc dupa ce a deschis televizorul.

O poveste cu iz de telenovela s-a petrecut in Maroc, acolo unde Abragh Mohamed a aflat in urma cu doi ani ca si-a pierdut sotia intr-un accident rutier.

Acesta a primit un telefon de la un spital din Casablanca, iar medicii i-au spus ca sotia lui a suferit un accident de masina si ca este in stare grava si, cel mai probabil, nu are cum sa supravietuiasca.

Dupa acest moment, Mohamed a aflat ca sotia a murit, iar familia trebuie sa achite toate costurile cu spitalizarea.

A primit sicriul cu sotia sa si a pregatit inmormantarea.

„Trupul ei era invelit intr-un cearsaf si pus deja in sicriu. Apoi am inmormantat-o”, a povestit marocanul.

La doi ani de la acest eveniment, barbatul se uita la o emisiune TV, „Disparutii”, iar Abragh a avut un soc sa-si vada sotia. Din spusele salea, femeia a sunat la emisiune pentru a-si regasi sotul cu care, spune ea, a pierdut legatura acum 2 ani.

„Nu am stiut ca am ingropat pe altcineva si ca sotia mea este inca in viata”, a mai adaugat el, care crede ca sotia sa a avut o pierdere temporara de memorie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top