Connect with us

Revistateo.ro

A murit Ioan Gyuri Pascu

Blog

A murit Ioan Gyuri Pascu

Ioan Gyuri Pascu era o bucurie. Parca in ultimii ani se maturizase intr-un fel pe care n-am avut eu ragazul sa-l procesez, dar prin anii 1990, 1992, prezenta lui scenica sau privata era ceva ce n-aveai cum sa uiti. Ne-am vazut ultima oara la o lansare TAXI, urmata de concert.

Gyuri Pascu: „Imi controlam sotia cu…”

Stiam putine despre el, nu lasa sa se vada decat ce era neaparat necesar si-i admiram consecventa in a se mentine curat. Spiritual, era construit prin efort personal sustinut si convingator. Sentimental, cat l-am stiut eu, totul orbita in jurul sotiei sale, Dana, si a fiicei lor. Repet, nu mi se confesa mie Ioan Gyuri Pascu, dar eu am vazut dragostea adevarata acolo, insotita de pasiune, admiratie, resoect, adoratie, spuneti-i cum credeti mai bine. De ce-au divortat e complet irelevant si nicidecum treaba noastra. Stiu ce am vorbit cu el si asta nu mi-o poate lua nimeni. Numele Danei aparea in discutie oricand: ce crede, ce-ar face, ce-ar zice Dana.

Ma gandesc cu inima la familia lui, caci creierul inca refuza sa priceapa ca artistul Ioan Gyuri Pascu s-a dus la cele vesnice. Poate-l atrageau mai tare, il ultima vreme.Dar ce frumoase au fost show-urile Divertis…Doamne, ce vremuri la Costinesti si nu numai acolo!… Tineti minte „Balada lui Shogun”, „asociatia animalelor mici fara frontiere”… E atata de zis…

Condoleante tuturor celor care az incearca sa se adune, pentru a traversa acest moment cumplit: trecerea in nefiinta, absolut pe neasteptate, in urma unui infract, a artistului Ioan Gyuri Pascu. Il insotim cu toata iubirea pe care ne-a daruit-o, facandu-i tunel din ea, catre lumina pe care a cautat-o in noi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top