Connect with us

Revistateo.ro

A murit cumnatul lui Celine Dion

Stiri

A murit cumnatul lui Celine Dion

Celine Dion este din nou in doliu. A murit cumnatul ei, lovit si acesta de necruratorul cancer. De la inceputul acestui an, Celine Dion se afla numai in doliu. Prima oara si-a pierdut sotul, managerul Rene Angelil, care a murit la varsta de 73 de ani, iar la cateva zile mai tarziu s-a stins si fratele artistei, in varsta de 59 de ani, tot din cauza cancerului.

La numai opt luni dupa ce si-a ingropat fratele si sotul, Celine Dion se pregateste sa isi inmormanteze acum cumnatul, pe Guy Poirier, sotul lui Liette Dion, sora cantaretei. Cancerul i-a afectat complet plamanii, creierul si sistemul osos. Barbatul a murit in noaptea dintre 27 sepre 28 august, iar informatia a fost prezentata in presa abia acum.

Ce a declarat Celine Dion in urma cu cateva zile

Celine Dion le-a declarat celor de la revista Echos Vedetter ca boala i s-a raspandit lui Guy chiar si la plamani, creier si in oase. El urmeaza acum un tratament in centrul Maison Adhemen-Dion, o resedinta care ii ajuta pe bolnavii de cancer sa se recupereze. Acest centru a fost numit dupa Adhemar, tatal lui Celine Dion, care a murit in 2003 de cancer osos.

Potrivit celor de la Toronto Sun, Claudette, sora lui Celine, a declarat: ”Cumnatul meu se afla la Maison Adheman-Dion si inca este constient. Sora mea, Liette, este cu el si este foarte puternica mental. Oamenii de la Maison sunt niste ingeri, si au foarte mare grija de cumnatul nostru”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top