Connect with us

Revistateo.ro

A murit Coral Atkins

Stiri

A murit Coral Atkins

A murit acrtita Coral Atkins, dupa o batalie lunga cu cancerul. Actrita britanica a devenit cunoscuta datorita serialului „Emmerdale”.

Femeia a decedat la varsta de 80 de ani. Faima ei a explodat datorita rolului lui Ruth Jameson, pe care l-a interpretat in serialul mentionat mai sus. Atkins a jucat si in alte seriale celebre precum „A family at war”, „Survivors”, „Dixon of Dock Green” si „The Weeney”,.

„Nu i-a fost deloc teama in fata mortii. Mi-a spus ca nu e nicio tragedie in moartea unei femei de 80 de ani. A avut un caracter extrem de puternic”, a declarat fiul ei, Harry Whithead, noteaza Daily Mail.

Dupa retragerea de pe micile ecrane s-a ocupat de copiii orfani

Coral a cucerit inimile tuturor nu doar cu serialele sale, ci si cu actiunile caritabile. In anii ’90, cand si-a facut retragerea de pe micile ecrane, s-a dedicat in totalitate copiilor orfani. A avut sub ingrijirea ei 37 de copii.

Din nefericire, in anul 1997 a trebuit sa inchida caminul din Gloucestershire din cauza situatiei financiare complicate. Postul ITV i-a dedicat o productie care ilustra munca titanica facuta de actrita. In serialul „Seeing Red” a jucat cunoscuta Sarah Lancashire.

CITESTE SI: Actorul Joseph Mascolo a murit. Era cunoscut pentru rolul din ”Days of Our Lives”

Coral Atkins nu a jucat doar in seriale de televiziune. Celebra actrita din Marea Britanie a putut fi urmarita si in „No hiding place” sau „Deadline Midnight”. Un alt film cunoscut in care a jucat a fost „The Avengers”.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top