Connect with us

Revistateo.ro

Motivul pentru care femeia cu burta de 2,4 metri diamteru este fericita te va soca!

Inedit

Motivul pentru care femeia cu burta de 2,4 metri diametru este fericita te va soca!

Gayla Neufeld este o femeie in varsta de 52 de ani din Statele Unite ale Americii. Desi se confrunta cu obezitatea morbida si are burta de 2.4 metri diametru, Gayla nu regreta nicio clipa acest lucru!

La doar 8 ani aceasta femeie cantarea 82 de kilograme, asa ca problemele cu greutatea nu sunt straine de ea. Practic, Gayla nu a fost niciodata un om normal. In copilarie a avut mult de suferit din pricina acestui lucru, insa acum lucrurile s-au schimbat complet. Motivul pentru ca ea este fericita cu greutatea ei este absolut socant!

Gayla Neufeld face parte dintr-un grup online cu barbati care au fetisuri cu femei grase. Acestia platesc sume foarte mari pentru ca femeia sa le aratae burta si intregul corp care are proportii uriase.

„Barbati din intreaga lume mi-au spus ca sunt foarte atragatoare, ca sunt atrasi fizic de mine si ca am o burta perfecta. Acest lucru mi-a dat incredere, e magulitor”, a declarat Gayla. Sotul femeii o sustine si este mandru de activitatea pe care sotia sa o practica. El este de parere ca are langa el o frumusete incredibila si nu vrea sa o piarda pentru nimic in lume. Este iubirea vietii sale si spune ca a fost atras in primul rand de chipul ei.

Din nefericre, sotul o indoapa pe Gayla cu mancare si ii face toate poftele. Astfel ii intretine stilul de viata dezechilibrat si ii pune sanatatea in pericol in fiecare zi.

Sursa foto: mirror.co.uk

CITESTE SI: VEZI CUM TE AJUTA MIROSUL SA DETECTEZI MANCAREA GRASA

Într-un nou studiu mirosul a fost punctul central al cercetării. O nouă cercetare dezvăluie că oamenii se pot folosi de miros pentru a detecta nivelurile de grăsime din mâncare.

Mostrele de lapte au fost prezentate subiecților legați la ochi în trei fiole. Două dintre acestea conțineau lapte cu același procentaj de grăsime, în timp ce al treia avea o altă concentrație. Sarcina subiecților era de a mirosi cele trei fiole și de a identifica mostra diferită.

Același experiment a fost realizat de trei ori folosind trei seturi diferite de subiecți. Primul a folosit persoane sănătoase, cu o greutate medie, din zona Philadephiei.

Al doilea experiment a repetat primul studiu, singura diferență fiind cadrul cultural, de această dată experimentul desfășurându-se în zona Wageningen din Olanda. În al treilea caz, realizat tot în Philadelphia, s-a examinat detectarea grăsimilor de către persoanele normale și cele supraponderale.

În timp ce studiile precedente au determinat că oamenii ar putea folosi simțul mirosului pentru a detecta nivelurile înalte de grăsime pură sub forma acizilor grași, nu se știa dacă era posibilă detectarea grăsimii într-un cadru mai realist, cum este cel al mâncării.

„Simțul mirosului este mult mai bun la a ne ghida viețile noastre de zi cu zi decât am crede”, a declarat autorul senior Johan Lundstrom, neurocercetător cognitiv la Centrul Monell. „Faptul că avem abilitatea de a detecta și discrimina diferențele din conținutul de grăsime al mâncării noastre sugerează că această abilitate ar fi trebuit să aibă o importanță considerabilă în evoluție”.

Fiind nutrientul cel mai dens caloric, grăsimea a fost o sursă de energie râvnită pe parcusul evoluției umane. Ca atare, ar fi fost avantajos să poți detecta surse de grăsime în mâncare, la fel cum se crede despre gustul dulce că semnalizează o sursă de energie din carbohidrați.

1 Comment

1 Comment

  1. mishulescu

    2017-11-12T01:11:49+02:00 at 2017-11-12T01:11:49+02:00

    Nu e vorba de diametru, prostanaco, ci de circumferinta .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top