Connect with us

Revistateo.ro

MOTIVUL INCREDIBIL pentru care se despart aceste 5 ZODII

Astro-FUN

MOTIVUL INCREDIBIL pentru care se despart aceste 5 ZODII

Despartirile sunt un lucru normal, dar nu intotdeauna motivele din spatele acestora sunt la fel de obisnuite. Uite motivul incredibil pentru care se despart aceste 5 zodii. Nu o sa iti vina sa crezi!

MOTIVUL INCREDIBIL pentru care se despart aceste 5 ZODII

1. BERBEC
Berbecii sunt persoane active, care rareori vor sta degeaba acasa ca sa leneveasca in fata televizorului. Daca partenerul este unul sedentar, care prefera o dupa-amiaza linistita acasa, in locul unei plimbari, relatia nu va dura prea mult. Berbecii sunt dinamici, pozitivi si au nevoie de o astfel de persoana alaturi.

2. GEMENI
Acesti nativi sunt cunoscuti pentru toanele lor, tocmai de aceea o relatie cu ei este destul de dificila. Daca nu te poti ridica la asteptarile sale (in orice domeniu) te vei trezi singur cat ai clipi. Ai uitat sa speli vasele, nu ai scos cainele afara la timp sau pur si simplu ai uitat sa pui zahar in cafea – toate aceste motive duc la certuri imense, care intr-un final conduc la inevitabila despartire.

MOTIVUL INCREDIBIL pentru care se despart aceste 5 ZODII

CITESTE SI: 4 zodii care nu au ce căuta în viața ta după o despărțire

CITESTE SI: Cum este RELATIA intre doi parteneri de aceeasi ZODIE

3. LEU
Acest semn zodiacal adora atentia celor din jur. O persoana normala, care nu este adepta dramelor ce il inconjoara pe acest nativ, nu va fi niciodata acceptata de Leu. Daca vrei o relatie cu acest nativ trebuie sa fii pregatita de „lumina reflectoarelor”.

4. FECIOARA
Fecioara este o zodie blanda, iubitoare si amabila, dar daca o calci pe nervi, vei suferi anumite consecinte, poate chiar o despartire. Acest semn zodiacal nu suporta minciuna si nici certurile inutile, dar motivul incredbil pentru care uneori pune capat unei relatii este faptul ca partenerul nu stie sa se poarte in public. Fie ca e vorba de un eveniment formal sau nu, daca partenerul nu stie cum sa actioneze in public, Fecioara nu va sta prea mult langa el.

5. PESTI
Acest semn zodiacal este unul timid, sensibil, care rareori iese din cochilie in fata cuiva necunoscut sau pe care abia incepe sa il stie mai bine. Tocmai de aceea, cand se afla intr-o relatie nu ofera informatii despre sine pe tava. Orice persoana il copleseste cu intrebari la care el nu este gata sa raspunda, se va trezi singur.

Tu ce motive incredibile ai folosit pentru a te desparti de cineva? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto: bitchinlifestyle.tv

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top