Connect with us

Revistateo.ro

Moștenitorii Casei Regale Britanice. Ce se va întâmpla cu copilul lui Meghan Markle

Regalitate

Moștenitorii Casei Regale Britanice. Ce se va întâmpla cu copilul lui Meghan Markle

Linia succesorilor la tronul Casei Regale Britanice este stabilită deja. Conform tradiției, copiii Reginei Elisabeta preiau frâiele după ce aceasta nu va mai fi sau va decide să abdice.

După Prințul Charles, primul în succesiune este William, urmat de cei trei copii: George, Charlotte și Prințul Louis. Abia după aceea urmează Prințul Harry și viitorii lui copii, dacă Meghan îi va aduce pe lume.

Cu alte cuvinte șansele lui Meghan de a deveni regină sunt destul de slabe având în vedere că cei trei copii ai lui William au toată viața înainte și oricare dintre ei îl va putea urma la tron pe William în caz că acesta va deveni rege.

CITEȘTE ȘI: Primele fotografii oficiale de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle! Ce au transmis mirii

Ce nu s-a văzut la TV! Imaginile controversate de la Nunta regală

Meghan Markle a devenit principala figură a Casei Regale Britanice după ce și-a unit destinul cu Prințul Harry sâmbătă, 19 mai. Cei doi au pășit împreună în noua lor viață, iar Meghan depinde acum de satutul său de prințesă.

Ce vor face Meghan și Harry după luna de miere

Potrivit The Sun, cei doi ar putea merge în curând să îl viziteze pe tatăl lui Meghan Markle. Bărbatul nu a putut să fie alături de fiica sa în ziua cea mare, deoarece a suferit o intervenție chirurgicală.

Conform unei surse apropiate familiei regale britanice, Meghan Markle și Prințul Harry ar putea merge în vizită la Thomas Markle. Tatăl lui Meghan are 73 de ani. A fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă după un infact suferit cu puțin timp înainte de nuntă.

Bărbatul ar fi trebuit să își conducă fiica la altar în ziua cea mare. Din păcate, din cauza problemelor medicale, nu a putut face lucrul acesta. Conform sursei citate de tabloidul The Sun, Meghan și tatăl ei regretă că nu au fost aproape în ziua nunții.

Se pare că cei doi și-au făcut planuri pentru a se întâlni din nou în curând. Săptămâna trecută, cei doi au păstart legătura, în special prin SMS. Se pare că tatăl fostei actrițe le-a spus altor membri ai familiei că speră ca în curând Meghan și Prințul Harry să îl viziteze.

Thomas Markle a spus că a urmărit nunta regală din California, acolo unde se recuperează după operație. A văzut evenimentul la televizor.

Tatăl lui Meghan a declarat pentru site-ul tabloid TMZ că mereu va regreta că nu a putut să fie alături de fiica lui în ziua nunții, că nu a putut să o conducă la altar. De asemenea, a spus că își iubește foarte mult fiica, devenită acum ducesă. A mai spus pentru sursa menționată anterior că fiica lui este frumoasă și că pare fericită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top