Connect with us

Revistateo.ro

teo

Inedit

Montuga astazi la TEO live, IN PREMIERA

Pentru prima data la Tv, Montuga, astazi la TEO live

MONTUGA – un nou proiect de nivel european pe care MediaPro Music il aduce pe piata muzicala romaneasca.
Cu un videoclip de exceptie si un sound occidental, “Sofia” este primul single MONTUGA si a intrat de curand in difuzare pe posturile radio si TV.

MONTUGA – un nou proiect de nivel european pe piata muzicala romaneasca.

Cu un videoclip de exceptie si un sound occidental, “Sofia” este primul single MONTUGA si a intrat de curand in difuzare pe posturile radio si TV.

Montuga inseamna Mika Moupondo si Mihai Ristea.

Montuga astazi la TEO live, IN PREMIERA. Nascut in Romania, crescut in Galati pana la varsta de 6 ani si apoi mutat in Congo, Mika face parte dintr-o instarita familie congoleza, in care muzica a fost dintotdeauna modul de exprimare a trairilor.

De la mama sa, pictorita, a mostenit simtul artistic, ambitia si perseverenta, iar de la tatal sau, cautator de diamante in Angola, Mika a mostenit talentul, dar si spiritul de aventura. Astfel, Mika a starbatut lumea in lung si in lat. Din Congo a plecat in Franta, unde cativa ani a cantat in baruri si a sustinut concerte. Atras de muzica soul, Mika pleaca in Statele Unite, unde, in scurt timp reuseste sa sa obtina cateva contracte cu baruri in care se canta muzica soul si R’n’B. La scurta vreme insa renunta la tot si revine in Romania pentru a urma cursurile Facultatii de Management Financiar-Bancar.

Dupa terminarea studiilor, in timp ce colinda lumea alaturi de tatal sau, Mika primeste o oferta din partea unui impresar din Franta si isi reia activitatea muzicala, de aceasta data in Paris. Hotarat sa urmeze masteratul in Management bancar, revine in Romania unde primeste oferta de a forma, alaturi de unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, Mihai, trupa MONTUGA.

Pasionat de muzica, la varsta de 3 ani Mihai devine fan Michael Jackson si invata sa danseze, in joaca, in fata televizorului. Pana la 5 ani, sterge marea parte a casetelor audio ale parintilor, pentru a se putea inregistra cantand.

Nu dupa mult timp, parintii il inscriu la fotbal, iar pentru o vreme muzica trece pe planul al 2-lea. In gimnaziu, pasiunea pentru muzica si dans revine si formeaza o trupa de break-dance. Spre sfarsitul clasei a 8-a intra pentru prima data intr-un studio de inregistrari.

Fascinat de ceea ce vede, incepe sa stranga bani, hotarat sa isi ridice acasa un studio personal. In paralel, colaboreaza si cu alte studiouri din Bucuresti, compunand atat pentru propriul sau proiect muzical, cat si pentru diferiti artisti.

Nu dupa mult timp, Mihai, alaturi de Mika, devine parte a MONTUGA.

Site: Montuga.com COOLDUDE.RO

Videoclip – Montuga – Sofia

5 Comments

5 Comments

  1. Nelly

    2008-10-28T19:51:30+02:00 at 2008-10-28T19:51:30+02:00

    Imi place „Montuga” foarte mult. Genul muzical este aparte, exotic si ritmat. Iar videoclipurile m-au fascinat.
    Cred ca o sa devin fanul lor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top