Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Modificari corporale banale care te pot omori

Corpul pe care il vezi zi de zi in oglinda este mai inteligent decat credeai. Acesta te avertizeaza asupra afectiunilor pe care le ai sau la care esti predispus si nici nu iti dai seama cum o face.

MODIFICARI CORPORALE BANALE CARE TE POT OMORI

1. ESTI CARUNT DESI AI SUB 35 DE ANI?

Acesta este un semnal puternic ca ai deja diabet zaharat. Ramane doar ca medicul sa stabileasca cat de grava este boala in cazul tau. In cazul in care esti in afara oricarui pericol, genele nu au fost prietenoase cu tine si ti-au adus parul alb inainte de vreme.

2. AI PREA MULTE ALUNITE PE CORP

Nu poti sa stii aruncand o simpla privire care dintre alunite sunt inofensive si care se pot transforma in cancer ori sunt chiar semnul cancerului de piele.

CITESTE SI: Uite ce se intampla in corpul uman cu 10 zile inainte de un ATAC DE CORD!

CITESTE SI: Ce i se intampla corpului uman cand atinge 40 de grade

Ar fi bine ca daca ai foarte multe alunite sa te adresezi medicului specialist periodic pentru a vedea in ce stadiu se prezinta si daca sunt sau nu un pericol.

3. BUZELE CRAPATE

Buzele crapa mai ales in sezonul rece, insa ele indica si alte tipuri de probleme. Poate fi vorba si despre o afectiune fungica sau o lipsa alarmanta de vitamine.

4. AI PICIOARELE PREA RECI

Este unul dintre simptomele bolii Raynaud (vezi aici totul despre BOALA MANILOR ZOMBIE) , o afectiune autoimuna ce ataca circulatia sanguina.

5. AI GATUL UMFLAT

Umflaturile la nivelul gatului pot fi cauzate de infectiile aparute sau reprezinta serioase probleme cu glanda tiroida. Du-te la medic daca aceste umflaturi apar frecvent.

6. ESTI MEREU ROSU LA FATA

Daca esti femeie, acest simptom poate reprezenta o serioasa problema hormonala. Roseata in obraji apare din cauza schimbarilor bruste de temperatura in corp.

Sursa foto: uchospitals.edu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top