Connect with us

Revistateo.ro

Mituri despre apa minerala

Stil de viata

Mituri despre apa minerala

Cu siguranta ai auzit multe despre apa minerala de-a lungul timpului. Iata cateva mituri despre aceasta bautura racoritoare!

In timp ce unele persoane o adora, altele vor avea mereu ceva impotriva ei. Exista multe pareri despre aceasta bautura, insa foarte putine dintre ele se potrivesc cu realitatea. Iata ce trebuie sa stii despre apa minerala!

1. „Apa minerala nu hidrateaza la fel ca apa plata.” Multe persoane sunt de parere ca apa minerala nu este la fel de hidratanta. Un studiu recent efectuat la Universitatea din Carolina de Sud demonstreaza faptul ca, dupa un antrenament intens, atletii care au consumat apa minerala au fost la fel de hidratati ca cei care au baut apa plata. Dioxidul de carbon nu intervine in absorbtia apei in organism.

CITESTE SI: CEAIUL DE TRIFOI TE SCAPA DE PROBLEME HORMONALE SI VIROZE

CITESTE SI: REMEDII DIN CASA PENTRU RESPIRATIA URAT MIROSITOARE

2. „Apa minerala dauneaza sanatatii dintilor.” Acidul carbonic care se formeaza atunci cand apa se intalneste cu dioxidul de carbon poate eroda smaltul dintilor in concentratii foarte mari. Cu toate acestea, poti sta linistit! Atat timp cat nu consumi un bax de apa minerala pe zi si nu o asociezi cu acid din fructe sau zahar in cantitati mari, dintii tai nu vor avea de suferit.

3. „Apa minerala te ingrasa.” Desi este posibil sa te balonezi atunci cand consumi prea multa apa de acest tip, consumul regulat te poate ajuta. Cercetatorii au descoperit ce aceasta bautura te face sa te simti mai plin in comparatie cu apa plata si astfel ai mai rar tendinta de a rontati cate ceva. Este totusi foarte important sa eviti variantele imbunatatie cu arome sau zaharuri.

Sursa foto: empowher.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top