Connect with us

Revistateo.ro

Misha și Connect-R, probleme în paradis?

Star

Misha și Connect-R, probleme în paradis?

Misha și Connect-R formează unul din cele mai longevive cupluri din lumea mondenă de la noi. Afișează mereu un zâmbet pe buze atunci când sunt împreună, însă mai au loc și discuții aprinse între ei când nu-i vede nimeni.

În nicio relație nu este totul lapte și miere. Multe cupluri se mint o bună perioadă de vreme că totul este ok și apoi divorțează.

În cazul celor doi, lucrurile stau altfel. Deși s-au gândit la divorț, tocmai pentru că au preferat să comunice unul cu altul au trecut și peste hopurile normale în orice căsnicie.

„S-a pus problema divorțului”

„Aş fi ipocrită să spun acum că mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta.

S-a pus problema divorţului, pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi. Atunci când ne certăm, din orgoliu, putem face diverse lucruri”! , declară Misha, conform spynews.ro.

CITEȘTE ȘI: Marilena Chelaru a trecut printr-un infarct. Primele declarații ale actriței

Geanina Stană, mărturisiri incredibile după ce a ieșit de la Exatlon. Despre tragedia prin care a trecut

„Nu e vorba de distanţat, ci pur şi simplu, e vorba că mai e un nou membru al familiei, pe care trebuie să îl tratezi cu mai multă responsabilitate, cu mai multă atenţie, cu mai multă grijă”, a mai spus soția cântărețului.

„Nu m-am lăsat de muzică. Am înregistrat deja două piese, trei chiar şi urmează să mă apuc şi eu de treabă. Nu m-am lăsat de muzică, în nici un caz. Cred că undeva, prin vară, o să mă apuc de treabă”, a mai declarat Misha pentru Spy News.

Interviul complet al soției lui Connect-R va fi difuzat de televiziunea Antena Stars. În acea emisiune, vedeta va spune care sunt cele mai mari probleme cu care s-a confruntat în căsnicia ei, dar și care sunt planurile sale profesionale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top