Connect with us

Revistateo.ro

Cum a reacționat Connect-R după ce Misha a vorbit despre divorț

Star

Cum a reacționat Connect-R după ce Misha a vorbit despre divorț

La puțin timp după ce Misha a făcut dezvăluiri legate de divorț, Connect-R a vorbit la TV despre acest subiect și și-a exprimat punctul de vedere. Iată ce a declarat artistul.

Ce a spus Connect-R după ce Misha a vorbit despre divorț

Connect-R s-a căsătorit cu Misha în anul 2014. Viața lor s-a schimbat, mai ales după ce a veit pe lume fetița lor, Maya. Când micuța a avut probleme de sănătate, cuplul a trecut prin momente mai dificile.

„Noi am trecut printr-un episod mai greu cu Maya, când am uitat complet de noi. Atenţia noastră este îndreptată către Maya. Asta nu înseamnă că noi nu ne iubim. E o iubire mai liniştită, o iubire matură”, a declarat Connect-R în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Potrivit artistului, nu s-a pus niciodată cu adevărat problema divorțului. În plus, cei doi nu s-au cocnentrat foarte mult timp asupra relației. După ce a venit pe lume fetița lor, Maya, nu au mai avut timp pentru ei doi și pentru relație. Ambii s-au concentrat asupra copilului, mai ales că micuța a avut anumite probleme de sănătate.

CITEȘTE ȘI: Misha și Connect-R, probleme în paradis?
CITEȘTE ȘI: Connect-R a emotionat-o pe Teo Trandafir! Ce marturisire a facut

”Mie mi se pare cea mai frumoasă femeie din lume. Şi nemachiată, şi când se trezeşte, şi cu păr, şi fără păr, şi tunsă zero. (…) Într-ale casei, ale familiei, ea e. Cu meseria şi cu aşa… sunt eu, mai sfătuiesc eu.

Ea e mai matură, deşi e mai mică cu aproape 10 ani. (…) Cred că ameninţarea cu divoţul vine dintr-o dragoste prea mare sau prea pasională. Dar nu, nu s-a pus problema real niciodată! (…) O femeie reuşeşte să scoată toţi dracii din tine. (…)

Noi nu am avut timp efectiv să ne consumăm împrenă dragostea. Noi ne-am cunoscut săptămâna asta, săptămâna cealaltă a rămas însărcinată, s-a născut fata, au început probleme cu fata. Noi nu cred că avem 30 de zile împreună amândoi”, a mai spus artistul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top