Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Feli a lansat o noua piesa cu accente rap: „Cearta arta”

Feli a lansat o noua melodie, un featuring cu Connect-R. “Cearta arta vorbeste despre situatii de viata posibile, despre relatii esuate si parteneri posesivi. Cred ca neincrederea poate genera multe complicatii intr-o relatie, poate duce pana la abuz moral si fizic. Viata, in toate formele ei, ramane o sursa de inspiratie pentru muzica mea“, marturiseste artista despre piesa care poate fi ascultata aici:
https://www.youtube.com/watch?v=t78wAfSLogk.

In acelasi timp, Connect-R a acceptat cu bucurie propunerea: “Feli este un om frumos, un spirit inalt! Spun asta fara sa o cunosc personal foarte bine, doar ca in momentul in care ii auzi vocea, n-ai cum sa crezi altceva! Si pentru cine nu stie, Feli nu e un produs, am acceptat cu mult drag sa colaborez cu un adevarat artist care si scrie si compune singura muzica si versurile! Multumesc de invitatie, Feli!”

Peste 10 metri de panza si 5 litri de vopsea au fost folosite pentru filmarea videclipului care transforma cearta intr-o adevarata arta. “Intotdeauna aleg nuantele in povestile pe care le spun. Fug de situatii redundante, de o dublare a mesajului piesei. Asa am ales aceasta simbolistica a conflictului transpus in dans contemporan si pictura”, explica regizorului videoclipului, Iura Luncasu. Videoclipul a fost filmat in podul unei cladiri istorice din centrul capitalei si este disponibil de azi pe youtube https://www.youtube.com/watch?v=t78wAfSLogk. Cearta arta este produsa de HAHAHA Production si Cat Music, iar muzica si versurile sunt semnate de Feli.

Feli a ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesa care i-a adus in 2015 si prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. In 2016, artista a fost nominalizata pentru a doua oara la MTV EMA, de data aceasta cu single-ul „Creioane colorate”. Vocea sa a fost remarcata chiar si de Charles Aznavour, dupa ce aceasta a inregistrat un cover in limba spaniola a celebrei piese „La Boheme”.

Ultimul single, „Timpul”, scris de Feli impreuna cu Vlad Popescu si Serban Cazan in studiourile HaHaHa Production (http://www.hahahaproduction.com/), este de 5 luni in Top 10 pe radiourile din Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top