Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Mirela Vaida renunță la spectacolul „Mamma Mia”: „Corpul meu nu mai reacționează”

Însărcinată în cinci luni, Mirela Boureanu Vaida a luat o decizie care îi va întrista pe toți fanii săi. Prezentatoarea TV așteaptă cel de-al treilea copil la primăvară și a hotărât să renunțe la un proiect de suflet, la care avea mare succes.

Mai exact, aceasta a dezvăluit că renunță pentru momentul la musicalul de succes „Mamma Mia”, în care avea unul dintre rolurile principale. Pentru că implică multe coregrafii, iar sarcina începe să fie din ce în ce mai vizibilă, aceasta va sta cuminte pentru moment și va reveni după ce va aduce pe lume cel de-al treilea bebeluș, deoarece nu vrea să își pună în pericol sarcina.

Citește și: Mirela Vaida, anunț despre al treilea copil

„E mult de dansat, sunt multe coregrafii sus, pe brațele balerinilor sau chiar pe scară, pe o scară normală, portabilă, mult dans, multe mișcări cu viteză, nu cred că e cazul să forțez. Din luna a șasea, nu am vrut nici eu și nici producătorii să ne asumăm vreun risc, m-am retras, fac o pauză până după naștere.

Musicalul se mai joacă la Craiova în ajun de Crăciun, la sfârșit de an la Sala Palatului și o să mai aibă turnee prin țară anul viitor. Cu Teatrul de Revistă Constantin Tănase nu iau pauză decât poate prin martie-aprilie, când o să intru în prenatal.

Andreea Bălan și Gabriela Cristea, însărcinate în aceeași perioadă cu Mirela Vaida

Acolo nu e atât de solicitant, cânt cu plăcere, ce simt, ce vreau, ce vrea să audă publicul, mă adaptez de la un spectacol la altul, așa că la Revistă mă mai găsiți”, a declarat pentru Libertatea, Mirela Vaida.

Prezentatoarea TV mai are acasă doi copii, o fetiță și un băiețel, iar cea de-a treia sarcină a fost o mare surpriză pentru ea și pentru soțul său. În ultimele săptămâni, alte două vedete îndrăgite au anunțat că vor deveni mamă din nou, respectiv Andreea Bălan și Gabriela Cristea. Cele două vor naște în luna martie, la fel ca Mirela Vaida.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top