Connect with us

Revistateo.ro

Mircea Albulescu face gimnastică de recuperare în spital

Inedit

Mircea Albulescu face gimnastică de recuperare în spital

Mircea Albulescu își revine încet și sigur după operația suferită la inimă, în urma prezentării la Spitalul de Urgență din Timișoara în noaptea de 24 spre 25 noiembrie. Actorul a fost operat pe inimă la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, după examinarea de la Spitalul de Urgență al municipiului. Actorul face gimnastică de recuperare, conform declarațiilor medicului care l-a operat.

Mircea Albulescu s-a prezentat de bunăvoie la Spitalul de Urgență din Timișoara, după ce a susținut un moment artistic în seara de 24 noiembrie, fiind invitatul bănățenilor pe scena teatrului timișorean. În urma spectacolului, Mircea Albulescu a acuzat dureri puternice în piept, ceea ce a dus la operație. Actorul a fost operat exact acum o săptămână, iar externarea ar putea avea loc la finalul acestei săptămâni, sâmbătă sau duminică.

CITEȘTE ȘI: FOCA DE HEPATITA A LA VASLUI

Medicul care l-a operat pe actor, Marian Gașpar, a declarat pentru presă că actorul își revine destul de bine și face gimnastică de recuperare la spital. De la momentul operației, evoluția a fost din ce în ce mai bună, așa cum se așteptau medicii, deși în primele 24 de ore au fost reținuți să dea declarații despre starea actorului.

Intervenția lui Mircea Albulescu a constat în 3 bypassuri, lucru impus de rezultatul analizelor și de faptul că actorul avea deja montat un stimulator cardiac.

Actorul în vârstă de 80 de ani a avut o reprezentație în Timișoara, jucând în piesa „Bădăranii”. Nu este prima dată când actorul ajunge în fața medicilor din cauza problemelor cu inima. În 2013 acesta a căzut pe stradă tot din cauza durerilor în piept.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top