Connect with us

Revistateo.ro

Mioara Roman a vorbit despre presupusul divort al fiicei sale, Oana

Stiri

Mioara Roman a vorbit despre presupusul divort al fiicei sale, Oana

Mioara Roman a vorbit despre presupusul divort al fiicei sale Oana. In ultimele ore, presa a scris ca Oana Roman si Marius Elisei ar fi divortat dupa ce sotul vedetei a postat un mesaj ambiguu pe pagina de Facebook.

„Eu nu am observat nimic. Am aflat din presa, dar eu personal nu stiu nimic. A innebunit toata lumea, nici nu mai stiu ce sa spun. Ultima oara i-am vazut acum doua zile si nu mi s-a parut nimic in neregula.

A venit Marius sa imi ia catelusul sa ii faca un vaccin. Nu am ce sa ii sfatuiesc, eu nu ma bag in viata nimanui. Tocmai pentru ca au un copil impreuna, sper sa nu fie mare lucru”, comenteaza Mioara Roman, potrivit cancan.ro.

„Sunt in pat, sunt bolnava. Am viroza asta urata. N-am avut viroza in viata mea, e prima oara cand fac asa ceva. Sunt asa de 3 saptamani”, a mai declarat Mioara.

„Intr-un final… asteptarea a luat sfarsit…. Drumurile noastre… sunt diferite… O zi frumoasa va doresc”, a scris Marius Elisei pe Facebook.

Sora Oanei, Catinca, a avut si ea o reactie dupa zvonurile aparute in ultimele ore despre divort. Aceasta a declarat ca nu comenteaza, pentru ca nu stie nimic si cea mai in masura sa lamureasca situatia este Oana.

CITESTE SI: Oana Roman si Marius Elisei divorteaza: „Drumurile noastre sunt diferite”

Reactia Oanei Roman

„Astazi, cand m-am trezit, am aflat ca s-a starnit o adevarata isterie apropos de un mesaj de pe Facebook al sotului meu. Asa cum am spus inainte de Sarbatori, nu mai apar la nicio emisiune tv, decat daca am un proiect personal in televiziune. In rest nu am nimic de spus legat de viata mea. Va multumesc!”, a scris Oana pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top