Connect with us

Revistateo.ro

Mii de persoane cer moartea acestui baiat bolnav de cancer. Cu ce a gresit saracul

Inedit

Mii de persoane cer moartea acestui baiat bolnav de cancer. Cu ce a gresit saracul

Povestea de fata dovedeste inca o data faptul ca traim intr-o lume cruda. Mii de persoane cer moartea lui Adrian, un baiat bolnav de cancer.

Se pare ca nici dramele prin care trec cei din jurul nostru nu ne mai sensibilizeaza. Am devenit o lume de orbi, o lume care sustine ca are principii, insa nu isi dovedeste moralitatea decat prin injurii si amenintari cu moartea, cum este cazul de fata.

O controversa uriasa

Imagineaza-ti ca trebuie sa alegi intre corrida si un copil bolnav de cancer. Imagineaza-ti ca acel baiatel poarta o caciula din blana naturala, caciula din cauza careia a murit un animal. Ce alegi? Ii doresti moartea micutului? Adrian are cancer, insa asta nu ii emotioneaza pe multi internauti. Mii de persoane considera mai important faptul ca Adrian participa la cursele cu tauri din Spania si ca poarta piele si caciuli din blana. Exista persoane care, in lumea asta, pun mai mare pret pe viata unui animal decat pe viata unui copil care este oricum lovit de soarta.

mii-de-persoane-cer-moartea-acestui-baiat-bolnav-de-cancer-cu-ce-a-gresit-saracul-1

Cea mai mare dorinta a lui Adrian a fost sa participe la o corrida. Fundatia Oncohematologia Infantila din Spania a organizat o corrida in scop caritabil pentru a strange bani pentru salvarea micutului. Multi internauti, in schimb, au fost revoltati dupa aceasta stire si i-au trimis familiei amenintari cu moartea via Twitter sau Facebook.

Aparatorii drepturilor animalelor par mai sensibilizati de tauri decat de un copil in suferinta. Exista, insa, si persoane care privesc situatia cu ceva mai multa cerebralitate: „Dezbaterea dintre pro-taurini si anti-taurini trebuie sa inceteze cand e vorba de un copil de 8 ani care lupta cu boala necrutatoare precum cancerul”, suna unul dintre mesaje. Persoanele care critica familia micutului sustin ca Adrian ar trebui sa moara pentru a nu se transforma in asasin, de vreme ce ii plac cursele cu tauri.

Parintii i-au dat in judecata pe internautii care l-au amenintat cu moartea pe micut, iar acum justitia spaniola trebuie sa isi faca treaba. Tu, ca iubitor de animale, ce parere ai despre acest caz?

1 Comment

1 Comment

  1. Contra

    2016-10-17T11:23:16+03:00 at 2016-10-17T11:23:16+03:00

    Isi merita soarta! Societatea nu are nevoie de asemenea specimene! Nu inteleg de ce Papa nu se implica! Abea astept sa vad ce pateste Tiriac!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top