Connect with us

Revistateo.ro

Mihai Vorpchievici: Cum economisești bani în funcție de zodie

Astro-FUN

Mihai Vorpchievici: Cum economisești bani în funcție de zodie

In ziua de azi, femeile balanseaza multe aspecte ale vietii – cariera, familie, viata sociala si toate acestea nu doar pentru ele, cat si pentru partenerii lor. Timpul inseamna bani, dar in prezent, banii reprezinta timp.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Femeile nascute sub acest semn zodiacal trebuie sa aiba grija cum fac fata impulsurilor atunci cand vine vorba de cumparaturi. Tu esti cea mai vizata zodie atunci cand vine vorba de acele mici produse amplasate strategic la casa de marcat, in magazine. Cand pleci la cumparaturi, fa o lista. Daca ceva nu se afla pe lista, nu cumpara. Incearca sa identifici daca dorintele tale se bazeaza pe nevoie sau moft.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Femeia Taur tinde sa fie practica atunci cand vine vorba de economii. Asta pana cand vreun plan de redecorare apare in vizor. Te poti increde in intuitie pentru de a te abtine de la achizitionarea acelor fabuloase asternuturi din in. Acelea pe care le ai deja iti sunt suficiente pentru moment. In loc sa cumperi decoratiuni sezoniere, incearca sa refolosesti lucrurile pe care le ai deja depozitate, din anii trecuti.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Gemenii trebuie sa isi infraneze putin dorintele si sa apeleze putin la intuitia lor… si la extrasul de cont. Esti atat de ocupata mereu incat tinzi sa cumperi un lucru in doua exemplare, numai pentru a salva timpul pe care l-ai pierde in incercarea de a gasi ceva similar. Inchide luminile si televizorul atunci cand nu le folosesti. Tu, mai mult ca orice alt semn zodiacal, primesti cele mai mari facturi la intretinere.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Femeia Rac, care citeste asta, deja intuieste ca a venit momentul de a reduce din cheltuielile pe care le face la supermarket. Incearca sa iti plantezi propriile verdeturi, in loc sa dai bani grei pe ele in magazinele eco, cumpara in vracuri, in loc sa cumperi per bucata si tot vei reusi sa le oferi alor tai mesele somptuoase pentru care esti atat de vestita.

LEU (23 iulie – 23 august)

Oh, cand vine vorba de femeia Leu, trebuie sa ii spunem sa-si infraneze urgent dorintele de a-si mari garderoba. Brandurile nu impresioneaza, ci femeia in sine. Incearca sa cauti calitatea, chiar daca e vorba de piese vestimentare din magazine mai putin cunoscute. Stilul tau este mai important decat orice. Coafura si manichiura pot fi de asemenea aranjate la un salon mai putin cunoscut, pentru un pret mult mai rezonabil.

FECIOARA (24 august – 22 septembrie)

Fecioara este, prin natura sa, destul de practica si descurcareata atunci cand vine vorba de cheltuieli. Stie sa isi asculte instinctul si stie ce sa cumpere si de unde! Este un adevarat model atunci cand vine vorba de finante. Singurul lucru de care trebuie sa se asigure este ca banii pe care ii economiseste sa aduca cel mai mare profit posibil. Intereseaza-te de ce oferte iti pot oferi bancile, ce dobanzi, etc..

BALANTA (23 septembrie – 23 octombrie)

Pentru ca femeii Balanta ii este atat de greu sa ia o decizie, ajunge sa plateasca mai mult pentru un produs din cauza benzinii consumate pe atatea drumuri la mall. Il cumpara, il returneaza etc. Incearca sa te vizualizezi punand iar benzina la cele mai scumpe preturi posibile, si cum suma de la pompa creste cu fiecare secunda! Iar acum uita-te la produsul pe care vrei sa il achizituonezi? Merita?

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Cu totii stim ce se spune despre Scorpioni si este adevarat! Femeia Scorpion poate sa economiseasca multi bani reducand bugetul pentru lenjerie intima, vin si ciocolata. Ai in dulap destula lenjerie cat pentru a poza o armata de modele pentru un intreg catalog. Vei avea rezultate si cu piesele pe care le ai deja!

SAGETATOR (23 noiembrie – 23 decembrie)

Femeia Sagetator trebuie sa faca mai multe cercetari atunci cand vine vorba de calatorii. Poti continua sa cutreieri lumea, incercand totusi sa iti planifici calatoriile din timp pentru a profita de reducerile pe care acest lucru ti le aduce. Incearca anul asta sa mergi in vacanta in afara sezonului, cu un plan bine pus la punct si astfel vei reusi sa economisesti destu pentru a-ti permite si o a doua vacanta.

CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie)

Femeie Capricorn lucreaza foarte mult pentru banii pe care ii castiga, asadar inclina sa isi cumpere numai lucruri de calitate care sa reflecte munca ei, dar care sa si scuze banii cheltuiti. Compara putin mai mult preturile si urmeaza-ti instinctele. Intr-adevar, meriti ce e mai bun, dar daca oferi putin mai multa atentie numerelor, vei reusi sa iti cumperi lucruri de calitate pentru mai putini bani.

VARSATOR (21 ianuarie – 18 februarie)

Femeia care se afla sub acest semn merge foarte rar la o sesiune de cumparaturi, insa, atunci cand o face, reuseste sa cheltuiasca toti banii pe care ii are. Varsatorii sunt de asemenea curiosi si cauta adevarul. In ciuda acestui fapt, atunci cand ajungi intr-o librarie nu trebuie sa cumperi fiecare titlu pe care il gasesti in domeniul de care esti interesata. Moderatia este cheia pentru acest semn.

PESTI (19 februarie – 20 martie)

Acest semn trebuie sa invete ca, in ciuda aprecierilor pe care le primeste din partea celor dragi pentru cadourile pe care le face, sunt iubiti si se pot descurca si fara ele. Incearca sa separi nevoile alor tai de entuziasmul tau de a face un cadou fara motiv si astfel vei reusi sa economisesti.

Sursa: Antena 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top