Connect with us

Revistateo.ro

Mihai Voropchievici, Minerva și Oana Hanganu, previziuni pentru săptămâna următoare

Horoscop saptamanal

Mihai Voropchievici, Minerva și Oana Hanganu, previziuni pentru săptămâna următoare

Astrologii Minerva, Oana Hanganu și Mihai Voropchievici au făcut previziunile pentru săptămâna următoare. Urmează o perioadă destul de complicată pentru mai multe semne zodiacale.

3 astrologi și concluziile lor: ce ne prevăd astrele:

Fecioarele îl au pe Pluto retrograd în Casa Iubirii

Cu prezența prudentului Saturn, cât și a puternicului Pluto retrograd în Casa iubirii și a creativității, ai putea să te concentrezi asupra dezvoltării unei relații sau a unui proiect artistic. Cu toate acestea, poți deveni și un pic obsedat, ceea ce cu siguranță nu te va ajuta.

Fă-ți timp să stai în espectativă și să te implici și în alte lucruri. Rezultatul va fi unul mult mai bun dacă poți face acest lucru. Pe la mijlocul săptămânii, ai putea avea o surpriza unui cadou neașteptat, așa că vezi ce faci.

Joi, mișcarea soarelui în Taur poate fi o invitație de a explora un nou teritoriu sau de a lua o scurtă pauză, ceea ce ar trebui să te ajute să te relaxați la toate nivelurile.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Mihai Voropchievici: Multe zodii fac schimbări importante în viața lor

„Taurii au o perioadă în care nu trebuie să se enerveze pe cei din jur ca să nu provoace tot felul de discuții. Vor duce o bătălie, dar bătălia să nu depășească un ton ridicat. Să fie în permanență calmi.

Gemenii au o săptămână de alternanțe. Sunt în căutări. Unii schimbă locuința, alții locul de muncă sau chiar un partener.

Racii sunt puși pe drumuri. Au mult de alergat. Dacă au bagajele pregătite, pot pleca în concediu, e foarte ok”, a declarat Voropchievici la Antena 3. CITEȘTE HOROSCOPUL LUI VOROPCHIEVICI COMPLET AICI

Oana Hanganu: Venus intră în zodia Gemeni pe 24 aprilie

Horoscopul săptămânii 23-29 aprilie 2018 este dominat de intrarea planetei Venus în zodia Gemeni, în ziua de marți, 24 aprilie.

Venus va rămâne în Gemeni până la data de 19 mai 2018 și va accentua ”nevoia de spațiu personal” și de independență în relații, dorința de a petrece cât mai mult timp alături de prieteni, dar și de a călători, de a învăța lucruri noi și de a fi bine informat și de a comunica. CITEȘTE PREVIZIUNILE OANEI HANGANU PENTRU ZODIA TA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top