Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Mihaela Tatu, despre revenirea în TELEVIZIUNE. Cu ce se ocupă ACUM

„Ești genul de om care are acea sclipire în ochi și acea lumină pe care o răspândește atunci când intră într-o încăpere”, i-a spus Andreea Marin Mihaelei Tatu în urmă cu un an la emisiunea „Prețuiește viața”. În ce încăpere mai sădește însă prezentatoarea de la Acasă TV lumina și pozitivitatea cu care ne-a obișnuit la De 3 x femeie?

Mihaela Tatu a acordat recent un interviu pentru ziarul Ring, în care povestește despre revenirea în televiziune. Aceasta susține că a primit oferte de la părăsirea micului ecran dar că niciuna dintre ele nu a convins-o. Vedeta spune că patronii televiziunilor nu și-ar permite formatele pe care ea și le-ar dori, și, în plus, ea ar vrea să facă educație prin televizor nu audiență, așa cum se cere.

CITEȘTE ȘI: FETELE DIN BALCANI – CINE SUNT ȘI CE VOR
Mihaela Tatu a declarat că nu va reveni în televiziune deoarece are multe proiecte pe cap, dintre care anumite campanii umanitare. În momentul acesta, Mihaela Tatu duce o campanie de strângere de fonduri pentru înființarea primului centru pentru copiii cu dizabilități din nord-vestul României. Oricine poate dona 2 euro la SMS-ul 8839 pentru Centrul Respiro Piticot.

Sursă foto: cancan.ro

Sursă foto: cancan.ro

Mihaela Tatu stă acum la Oradea, acolo unde își pune la dispoziție vocea din când în când pentru diferite personaje din desenele animate. Mihaela susține că și-ar dori să se întoarcă la radio, fiind marea ei pasiune la care nu va renunța niciodată.

Mihaela Tatu este cunoscută pentru show-urile „Viața bate filmul” (2000, PRO TV), „De 3 x femeie” (2001, ACASĂ TV) și „Celebri sau nu” (Antena 2).

,,MULTUMESC Bunului Dumnezeu: pentru faptul extraordinar ca SUNT … pentru atractia pe care mi-a daruit-o intru cunoasterea fiintei , a sufletului si a mintii … pentru iubirea care m-a inconjurat in aceasta viata … pentru toate experientele vietii mele , frumoase sau urate , nefericite sau pline de bucurie , pentru ca toate m-au imbogatit si prin toate am invatat sa iert , sa iubesc si sa inteleg …

Pentru binele si raul care mi-au aparut in cale , pentru ca din ele m-am hranit si prin ele am gasit in mine curajul de a trece prin intuneric , stiind intuitiv ca lumina e intotdeauna undeva , iar treaba mea e doar … s-o caut … pentru oamenii care m-au iubit si pentru cei care m-au respins sau m-au urat , pentru ca fiecare dintre ei a avut un dar pentru mine si eu l-am luat , gratie intelegerii , din iubirile si din lipsa de iubire ce m-au insotit in viata …

Pentru sanatate si pentru boala , pentru toate emotiile pe care le-am trait , stiind ca ele mi-au dezvaluit semnele drumului meu si nu m-au lasat sa ratacesc in ignoranta … pentru toti oamenii care m-au iubit , m-au sprijinit , au avut incredere in mine , mi-au daruit , m-au mangaiat , m-au inteles si au cautat sa-mi creeze chiar si o clipa de bucurie …”, a scris recent Mihaela Tatu pe Facebook despre felul în care se simte acum, departe de micile ecrane.


De 3 x femeie a fost una dintre cele mai de succes emisiuni din România anilor 2000

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top