Connect with us

Revistateo.ro

Mihaela Rădulescu petrece în compania altui bărbat în ziua în care a împlinit 3 ani de relație cu Felix.

Stiri

Mihaela Radulescu, ceruta in casatorie de Felix

Se pregateste Mihaela Radulescu de nunta? Vedeta a postat o fotografie in care Felix ii cere mana. Raspunsul ei s-a viralizat imediat.

Prezentatoarea tv a avut parte de surpriza vietii sale. Dupa doi ani de relatie, se pare ca cei doi sunt pregatiti de pasul cel mare. Vedeta a postat o fotografie pe Instagram in care Felix ii cere mana. Raspunsul ei a fost prompt: „Nu intreba. Da, oricum!”.

Fanii au reactionat imediat si au felicitat-o pe vedeta, desi unii au dubii ca aceasta se va casatori foarte curand. „Felicitari (daca e real… daca nu tot frumosi si perfecti sunteti) … cu siguranta postarea aceasta o sa umple tabloidele din Romania … numai bine le mai dai si lor de munca”, a comentat unul din internauti pe Instagram.

„Sa fie intr-un ceas bun! Acum partea cea mai grea, Felix sa invete o hora”, a scris altcineva. „WOW!!! ce sublima cerere in casatorie! specifica stilului vostru!! FELICITARI!!!”, suna un alt comentariu.

Mesajul care i-a emotionat pe fanii vedetei

In urma cu cateva luni, Mihaela a scris un mesaj de dragoste pentru iubitul ei, Felix Baumgartner. „Mi s-a întamplat în viata asta sa iubesc… si pentru ca trecutul e doar ceea ce ne face astazi mai întelepti, am sa vorbesc despre prezent.

Sunt o femeie ca oricare alta, care si-a luat toate portiile de fericire si nefericire disponibile în stocul vietii. Traiesc acum o iubire care ma face, în cea mai mare parte a timpului, sa zambesc a bine si a bucurie.

Cum nu prea stiu iubiri perfecte decat la începutul lor, mai am si zile în care ma împiedic de vreun gand enervant sau de vreo situatie care îmi consuma ceva timp pana o accept. Dar m-am prins, din varii motive strasnice, ca iubirea e cea mai frumoasa întamplare a vietii.

CITESTE SI: Mihaela Radulescu implineste 2 ani de relatie cu Felix. Ce mesaj i-a dedicat

Am un barbat care ma întregeste, cu care pot sa fiu exact cine stiu bine ca sunt si care ma tot uimeste, zilnic. L-am cunoscut… erou, multiplu campion mondial, pionier în zeci de actiuni ultra periculoase, primul om din lume care a depasit viteza sunetului în cadere libera, primul care a traversat Canalul Manecii cu un wingsuit”, a scris prezentatoarea.

1 Comment

1 Comment

  1. ana

    2016-12-09T19:13:17+02:00 at 2016-12-09T19:13:17+02:00

    bravos!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top