Connect with us

Revistateo.ro

Metoda INCREDIBILĂ prin care o revista luptă contra discriminării

Stiri

Metoda INCREDIBILĂ prin care o revista luptă contra discriminării

Publicația a demarat o campanie prin care să lupte contra discriminărilor asociate cu maladia de care suferă milioane de oameni, iar pentru asta au lansat cel mai recent număr într-un mod șocant.

Revista se numește Vangardist și are ca specializare lifestyle-ul masculin, trend tot mai des întâlnit în zilele noastre. De data aceasta, publicația lunară ce apare în Germania a dedicat cel mai nou număr luptei contra discriminării persoanelor infectate cu HIV, așa că au pornit la un experiment inedit.

CITEȘTE ȘI: Vezi cea mai tare campanie anti-furt
După ce au cerut unor bărbați depistați cu acest virus să doneze sânge, acesta a fost amestecat cu cerneală de tipar, pentru a publica „fiecare cuvânt, frază, fotografie şi pagină”, informează independent.co.uk.

Astfel, revista încearcă să atragă atenția asupra faptului că riscurile de a dobândi această boală prin simpla atingere a celor ce suferă de SIDA sunt practic zero. Pentru asta, 3.000 de exemplare au fost tipărite conform standardelor de siguranță, după cum precizează Saatchi and Saatchi Elveţia, agenția responsabilă de campania contra discriminării.

sursa foto vangardist-print-issue.myshopify.com

sursa foto vangardist-print-issue.myshopify.com

„Acum, revista este în mâinile tale”, spune un mesaj de pe coperta publicației germane, precizând de la început că aceasta a fost tipărită și cu ajutorul sângelui a trei bărbați seropozitivi.

„Credem că, în calitate de revistă de lifestyle, este responsabilitatea noastră să abordăm subiectele care afectează societatea în prezent”, a spus Julian Wehl, director general al Vangardist. Apariția pe piață a celui mai recent număr Vangardist va coincide și cu „Balul Vieţii”, cel mai important eveniment dedicat maladiei și celor care suferă de ea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top