Connect with us

Revistateo.ro

Mirabela Dauer si Raoul au format unul dintre cele mai frumoase si longevive din lumea artistica, insa povestea dintre ei s-a incheiat brusc.

Stiri

Mesajul emotionant al lui Raoul pentru Mirabela Dauer

Vreme de 11 ani, Mirabela Dauer si Raoul au avut o colaborare frumoasa, fapt care a dat nastere unor speculatii potrivit carora cei doi ar fi avut o relatie mai mult decat profesionala.

Povestea dintre Mirabela Dauer si Raoul s-a sfarsit brusc, dupa o cearta avuta in timpul unui turneu din Israel. Timp de doi ani, cei doi nu si-au vorbit.

“Ce a fost frumos s-a consumat si e bine sa pastram o amintire frumoasa a acestei colaborari. Nu voi da din casa lucrurile murdare, ca sunt la fiecare. Daca Mirabela va dori sa spuna orice lucru urat despre mine sau despre noi, nu ma intereseaza si nu voi replica niciodata”, spunea cantaretul, in urma cu un an.

Citeste si: Mirabela Dauer: Raoul mai are par in cap de doua prosoape

Pe 9 iulie, artista a implinit 69 de ani, iar Raoul (37 de ani) se pare ca a revenit la sentimente mai bune. Acesta i-a dedicat albumul de dragoste „Duete” inregistrat de ei in urma cu cativa ani. Raoul a avut si un mesaj emotionant pentru Mirabela: „Iti multumesc… Eu mi-am legat destinul de al tau”, a spus acesta, potrivit ziarulring.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top