Connect with us

Revistateo.ro

Melania Trump, femeia din spatele noului presedinte al Statelor Unite

Inedit

Melania Trump, femeia din spatele noului presedinte al Statelor Unite

In spatele fiecarui barbat sta o femeie puternica, iar in spatele lui noului presedinte al Americii sta o femeie… slava. Melania Trump provine dintr-o provincie slovena, de unde si-a dorit toata viata sa scape pentru a avea o viata mai buna.

Melania Trump este un fost fotomodel cu obiceiuri rafinate, o femeie obisnuita cu mai toate capitalele si limbile lumii, iar de astazi este prima doamna a Statelor Unite ale Americii.

Melania Knauss s-a nascut in Sevnica, un oras industrial din Slovenia. Tanara a avut o copilarie modesta. A trait intr-un apartament saracacios asezat intre un rau si o fabrica. Oamenii din Sevnica si-o amintesc pe Melania asa cum se prezinta si azi: inalta, frumoasa, educata, sutdioasa si cu o ambitie uriasa de a triumfa.

„Cred ca Sevnica nu era locul ei. Mereu si-a dorit sa plece de aici”, isi aminteste Marjana Jelancic, o prietena din copilarie de-a Melaniei.

Sevnica, orasul in care a copilarit Melania Trump

Sevnica, orasul in care a copilarit Melania Trump

In acea perioada, acum 45 de ani, Slovenia facea parte inca din Iugoslavia si avea un guvern comunist. Era un oras mai liberal fata de alte localitati din Europa de Est si mentinea legaturile cu Occidentul. Cu toate astea, oamenii traiau in saracie.

Tatal Melaniei, Viktor, vindea masini iar mama ei lucra intr-o fabrica de textile. Familia traia intr-un bloc cu opt etaje lipit de scoala unde a invatat Melania.

melania-trump-femeia-din-spatele-noului-presedinte-al-statelor-unite-1

„Niciodata nu vorbea urat la scoala. Invata excelent, era bine organizata, disciplinata, cu bune maniere”, isi aminteste prietena Melaniei, care astazi este directoarea scolii unde cele doua au fost candva eleve.

Melania si-a dorit dintotdeauna sa fie fotomodel. Facea haine noi din cele vechi, le taia si le rupea incat sa creeze ceva spectaculos. Melania incepea sa isi vada visul tot mai realizabil dupa ce s-a mutat in Ljubljana, capitala Sloveniei. Cel care a remarcat-o a fost fotograful Stane Jerko. Ochii ei albastri, cei 1,80 de metri si parul matasos erau ingredientele perfecte pentru un shooting care avea sa o propulseze pe catwalkuri.

„Melania nu zambea niciodata. Era foarte timida si se speria din orice”, isi mai aminteste prietena primei doamne a Americii, scrie mundohispanico.com.

A inceput colaborarea cu fotograful Jerko, iar la 16 ani a lucrat defilat deja pe pasarelele din Milano si Paris. Vorbea si vorbeste fluent germana, engleza, franceza si italiana, sarbo-croata si slovena, iar acest atuu a ajutat-o sa mearga si mai departe.

S-a mutat in New York in anul 1996, iar dupa doi ani l-a cunoscut pe Donald Trump, viitorul ei sot, intr-un club din Manhattan. Trump a cucerit-o pe Melania cu simtul umorului. Femeia cu 24 de ani mai tanara decat el era amuzata de glumele miliardarului, iar acesta nu a ezitat sa ii ceara numarul de telefon din primele minute ale conversatiei.

La un an de la intalnirea in discoteca, cei doi au devenit oficial un cuplu. S-au casatorit abia in 2005, iar apoi l-au avut pe fiul lor, Barron. Inainte sa nasca, Melania a iscat numeroase controverse pentru pictorialul din revista Vogue, unde aparea aproape goala, insa nu ar fi fost prima oara cand s-ar fi dezbracat complet.

In 2000, Melania a pozat goala pentru revista GQ, editia din Marea Britanie. Pozele au fost facute intr-un jet privat al sotului ei. Melania Trump este prima doamna a Americii care a pozat goala, celelalte prime doamne avand o imagine destul de curata in acest sens.

Melania a devenit cetateana americana in anul 2006 si este a doua prima doamna imigranta de la Louisa Adams incoace, sotia lui John Adams, care s-a nascut in Anglia. De asemenea, este prima doamna care a crescut intr-o tara aflata sub regimul comunist.

melania-trump-femeia-din-spatele-noului-presedinte-al-statelor-unite-3

Melania s-a implicat mult in campania sotului ei. A spus chiar ea ca este o imigranta, iar referitor la declaratiile lui Trump cum ca ar ridica un zid impotriva imigrantilor ilegali din Mexic Melania a avut o reactie prompta: odata ce a ajuns in SUA a respectat toate legile statului american si nu s-ar fi gandit niciodata sa ramana in tara fara niciun act.

CITESTE SI: De dat mai departe: Michelle Obama FACE ISTORIE cu un discurs memorabil

Fotograful Jerko spunea inainte de campanie ca ar fi minunat ca Slovenia sa dea prima doamna a Americii. Iata ca s-a intamplat. Cum il va influenta Melania pe Trump si ce se va intampla de acum incolo, ramane de vazut. Povestea Melaniei abia de acum incepe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top