Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Meghan Markle și Prințul Harry trebuie să returneze cadourile de la nuntă

Situație ciudată la Casa Regală după nunta dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Cei doi miri trebuie să returneze anumite cadouri primite de la meseni.

Cei doi au fost cadorisiți așa cum se face la orice nuntă. Pentru că vorbim totuși despre două figuri regale, aceștia trebuie să returneze anumite daruri.

Nu vorbim despre o sumă modică. În afara de lucrurile solicitate de cei doi, darurile primite de la firme, celebrități și fani ajung la 7 milioane de lire sterline. De aceste bunuri nu se vor bucura.

Cei doi trebuie să dea înapoi cadourile din motive de securitate. Este una dintre regulile neștiute de toți de care Casa Regală ține cont la orice eveniment. Nu e vorba aici doar despre Harry și Markle, ci despre orice membru al Casei Regale.

Nici Regina nu poate accepta orice cadou, pentru că își pune viața în pericol. Nu se știe niciodată ce pachet suspect ajunge la Casa Regală.

Meghan Markle nu mai are viața pe care o avea înainte. Totul s-a schimbat deja pentru ea. Puțini știu, dar actuala ducesă de Sussex, nevasta Prințului Harry trebuie să respecte o serie de reguli.

Să fii membru al Casei Regale Britanice nu este ușor. Trebuie să respecți o serie de reguli, iar unele dintre ele par a fi suprarealiste.

Există cel puțin 17 reguli de care Meghan Markle trebuie să țină cont de acum înainte. În primul rând, Meghan nu mai are voie să facă poze cu fanii ei. Așadar, adio selfie-uri, mai ales că ea era foarte obișnuită cu asta.

Meghan Markle trebuie să fie mereu cu haine de doliu la ea

Dacă tot vorbim despre selfie-uri, nu are voie nici să dea autografe și nici să posteze de capul ei pe rețelele de socializare. Toate postările și mesajele pe care ducesa vrea să le transmită sunt controlate de… Regină. Așa e protocolul.

CITESTE ȘI: Cum o alintă Prințul Harry pe Meghan Markle

Moștenitorii Casei Regale Britanice. Ce se va întâmpla cu copilul lui Meghan Markle

Nu are voie să călătorească fără să aibă haine de înmormântare. Așadar, chiar și în luna de miere pe care o petrece alături de Prințul Harry ea trebuie să fie pregătită din punct de vedere vestimentar pentru un posibil deces.

Nu are voie să nu facă reverența în fața Reginei Elisabeta și nici să își vopsească unghiile negre. Nu are voie să se îmbrace vulgar și nici sumar, chiar dacă e elegantă. Adio fuste scurte, așadar!

Nu poate purta pantofi cu platformă, iar cina nu o va lua mai târziu de ora 20:30. Nu își alege locul la masă. Trebuie să stea tot timpul lângă Prințul Harry, chiar dacă vrea să socializeze cu cineva aflat la un alt colț al mesei.

Nu are voie să mănânce înaintea Reginei sau după ce aceasta a terminat masa. Nu are voie nici să meargă la somn înaintea Reginei și nici să joace jocul Monopoly.

Nu are voie să mănânce scoici și trebuie totodată să respecte eticheta în ce privește servirea ceaiului, un obicei sfânt mai ales la englezi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top