Connect with us

Revistateo.ro

Meghan Markle și Prințul Harry s-au certat în public. Ce și-au spus cei doi

Regalitate

Meghan Markle și Prințul Harry s-au certat în public. Ce și-au spus cei doi

Meghan Markle și Prințul Harry s-au certat în public. Cei doi au participat la ”Tropping the Colour”. Împreună cu alți membri ai familiei regale au salutat mulțimea. S-au aflat la balconul regal. Se pare că fotografii care au imortalizat momentul au surprins o ceartă între prințul Harry și soția lui, Meghan Markle. Asta se întâmplă la aproape o lună de la nuntă.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au certat în public. Ce s-a întâmplat?

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit recent. La nici o lună de la marele eveniment, cei doi au fost surprinși certându-se. Se pare că cei care au surprins cearta au observat că Meghan i-a spus soțului ei că este mult prea nervos. Reacția lui se pare că a fost una dură. I-ar fi răspuns ”Okay”. Auzind răspunsul, fosta actriță ar fi răspuns la rândul ei. I-ar fi spus: ”Da, tu ești bine?”.

CITEȘTE ȘI: Fostul soț al lui Meghan Markle și-a cerut iubita în căsătorie

CITEȘTE ȘI: Meghan Markle, acuzată că și-a abandonat mama. Care este adevărul?

Nu este cunoscut motivul pentru care a pornit această discuție. Se pare, însă, că toate privirile au fost îndreptate către cei doi. De asemenea, Meghan a fost criticată pentru ținuta pe care a purtat-o la eveniemnt. A ales să poarte o rochie ce îi lăsa umerii la vedere. Astfel a încălcat protocolul regal. Potrivit acestuia, femeile din familia regală nu pot ieși în public cu umerii dezgoliți.

Se pare însă că bruneta nu a ținut cont de reguli și a ales o rochie roz, cu umerii dezgoliți.

Aproape o lună a trecut de la evenimentul anului: nunta prințului Harry și a lui Meghan Markle, fostă actriță. Conform Daily Mail, prințul i-ar fi interzis soției sale să își invite la nuntă una dintre cele mai bune prietene, pe actrița Millie Mackintosh. Aceasta nu s-a aflat pe lista invitaților la nunta regală.

Surse apropiate cuplului regal au spus că prințul Harry ar fi avut un cuvânt de spus când s-a luat această decizie. Se pare că el o consideră o bârfitoare pe actrița Millie. Ba chiar i-a spus și lui Meghan acest lucru.

Sursă foto: hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top