Connect with us

Revistateo.ro

Meghan Markle și prințul Harry își doresc să devină părinți

Regalitate

Meghan Markle și prințul Harry își doresc să devină părinți

Meghan Markle și prințul Harry au devenit soț și soție pe data de 19 mai 2018. Nunta a fost evenimentul anului și a fost urmărit de milioane de persoane. Acum, toată lumea așteaptă cu nerăbdare vestea că cei doi vor deveni părinți. Se pare că Meghan și prințul Harry își doresc să devină părinți. Ba chiar au vorbit despre asta încă din luna martie.

Meghan Markle și prințul Harry își doresc să devină părinți

Meghan abia așteaptă să aibă un copil. Se pare că fosta actriță, acum ducesă de Sussex, și dorește o fetiță. Ba chiar are și un cadou special pregătit pentru copilul ei. Este un ceas ce are o valoare sentimentală pentru Meghan. De asemenea, are și o poveste impresionantă. Încă din anul 2015, Meghan a vorbit în cadrul unui interviu despre acel cadou special pentru fiica ei.

Încă din luna martie, Meghan și Harry au încpeut să vorbească despre copii. În timp ce se aflau într-o vizită oficială în Belfast, Irlanda de Nord, Meghan a intrat într-un magazin cu produse pentru copii. S-a uitat la ceea ce era pe acolo și a spus că e sigură că la un moment dat vor avea nevoie de toate acele produse.

Și prințul Harry abia așteaptă să devină tată. El a declarat în cadrul unui interviu acordat anul trecut pentru Newsweek că abia așteaptă să aibă un copil. Și îl va crește așa cu mama lui, prințesa Diana, i-a cresut pe el și pe fratele lui.

CITEȘTE ȘI: Meghan Markle și Prințul Harry trebuie să returneze cadourile de la nuntă

CITEȘTE ȘI: Fostul soț al lui Meghan Markle și-a cerut iubita în căsătorie

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Meghan Markle, acuzată că și-a abandonat mama. Care este adevărul?

Meghan Markle primește tot felul de acuzații de când a devenit ducesă de Sussex. Nevasta Prințului Harry este arătată cu degetul pentru că și-a abandonat mama.

După fiecare eveniment regal, apare și câte un scandal. Cine spune că doar la noi există discuții după ce două personalități publice se căsătoresc, se înșală amarnic.

Scandalurile nu ocolesc, iată, nici măcar Casa Regală a Marii Britanii. Presa internațională scrie că Doria Ragland, mama lui Meghan, este supărată pe fata ei.

Totul ar fi pornit de la un acord făcut cu Casa Regală Britanică. Mama lui Meghan este forțată să nu vorbească deloc despre fata ei și noul ei soț. Poate face asta doar cu acordul Reginei, iar această restricție este privită de Doria drept ca o îngrădire a libertății de exprimare. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.
Sursă foto: hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top