Connect with us

Revistateo.ro

Meghan Markle, operată? Un medic estetician român face analiza

Regalitate

Meghan Markle, operată? Un medic estetician român face analiza

Apar speculații care mai de care mai bizare despre noua prințesă din Regatul Britanic. Un medic estetician din România a vorbit despre Meghan Markle și a observat o schimbare la chipul ei. A suferit intervenții chirurgicale pentru a fi perfectă în ziua nunții?

„Mi-a plăcut foarte mult (n.r Meghan Markle). O mireasă aproape de 37 de ani care arăta impecabil. Naturală, deși am studiat toate postările de pe facebook în care se spune că nu are botox, că nu are acid.

Nu, are și botox, dar foarte puțin, în etajul superior al feței. Fruntea e impecabilă. Are botox cu siguranță, cantitate minimă.

Sigur are și foarte puțin acid în buze, sigur are și gene false, dar puse într-un mod frumos și puțin și un machiaj natural. Are făcute tratamente, dar foarte finuțe și naturale”, a declarat medicul Oana Vlăsceanu pentru revista Avantaje.

CITESTE SI: De ce ar fi ajuns tatăl lui Meghan Makle la spital

Moștenitorii Casei Regale Britanice. Ce se va întâmpla cu copilul lui Meghan Markle

Prințul Harry a renunțat la țigări de dragul soției

Prințul Harry în vârstă de 33 de ani este fumător. Dar soția lui, Meghan Markle, devenită acum ducesă de Sussex, nu este deloc o amatoare a acestui obicei nociv. Așa că prințul a promis că nu va mai fuma deloc acasă. Deși face sport, nu a reușit să renunțe la fumat.

Iar aceasta nu este deloc o idee rea, având în vedere că stră-străbunicul prințului, Regele George al VI-lea, s-a stins din viață deoarece suferea de cancer pulmonar.

Pentru Prințul Harry, lucrurile nu se vor schimba prea mult. Meghan Markle este cea care va fi nevoită să facă unele schimări în viața sa. Mai jos vei vedea despe ce este vorba.

Și Meghan Markle a renunțat la anumite lucruri pentru a deveni Ducesă de Sussex. A renunțat la actorie. Apărea în faimosul serial Suits în rolul lui Rachel Zane.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top