Connect with us

Revistateo.ro

Matilda Pascal Cojocărița a slăbit 10 kilograme în 2 luni. A renunțat la trei alimente

Cura de Slabire

Matilda Pascal Cojocărița a slăbit 10 kilograme în 2 luni. A renunțat la trei alimente

Matilda Pascal Cojocărița este una dintre cele mai iubite artiste din România. Aceasta a dezvăluit cum a reușit să slăbească 10 kilograme în două luni, iar soluția este la îndemâna tuturor.

La 59 de ani, solista a reușit să arate la fel de bine ca în tinerețe. Puțină lume știe faptul că Matilda Pascal Cojocărița a fost în anul 1979 prima Miss din România. Atunci, artista a câștigat concursul „Muncă, Tinerețe, Frumusețe”.

Citește și: Dieta Gabrielei Cristea. A slăbit 6 kilograme

Cântăreața a renunțat la numai trei alimente în această perioadă. Cele trei alimente pe care nu le mai are în alimentație sunt zahărul, carnea roșie, de vită şi de porc. Iar noul regim alimentar adoptat o face să aibă un tonus bun, potrivit ei.

Citește și: Cum a slăbit ducesa de Cambridge după ce a născut pentru a treia oară. Dieta minune a soției prințului William

„Mănânc doar carne de pasăre, de la țară, și pește. Nu mai consum carne de porc și de vită. În paralel, am renunțat și la zahăr, la făinoase și evit prăjelile. Mă simt mult mai bine așa. Și mult mai ușoară. Am slăbit aproape 10 kg, parcă sunt alt om”, a povestit Matilda Pascal-Cojocărița pentru Click!

Iar rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber.

Interpreta este împlinită și în viața personală

Interpreta, care este căsătorită cu dirijorul și violonistul Ștefan Cigu, se simte împlinită și în viața personală. Cei doi au trei nepoți. Doi băieți de la fiul ei, Alin Pascal, Adam și Tudor, și o fetiță, Miriam, de la Horațiu, fiul lui Ștefan Cigu.

„Ei sunt bucuria mea. Miriam este prințesa familiei, bătăușa familiei, cea căreia buni o să-i dea toate bijuteriile ei”, mai spune artista. Adam are 5 ani și 5 luni, Tudor 3 ani și 11 luni, Iar Miriam, 3 ani și o lună.

„Trebuie să aveți și dumneavoastră un soț ca al meu, să vă iubească, să vă respecte, să vă ofere tot ce înseamnă dragoste, pentru că noi suferim de asta. Și dacă bărbatul de lângă noi ne oferă toate acestea, nu ne mai trebuie altceva, fiți sincere, doamnelor, și recunoașteți că așa este”, este de părere solista.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top