Connect with us

Revistateo.ro

masca pentru ten gras

Stiri

Masca pentru TEN GRAS care face minuni! Alege din aceste variante

Daca ai tenul gras, stii ca trebuie sa ii acorzi o atentie speciala. Ajuta produsele din comert cu o masca pentru ten gras facuta de tine acasa, cu ingrediente naturale si proaspete! Ai 5 variante din care sa o alegi pe cea perfecta!

1. Masca cu miere

Amesteca doua lingurite de miere, doua linguri de zeama de lamaie, o lingura de iaurt si un albus de ou batut spuma. Tine masca pe fata timp de 20 de minute si clateste-o cu apa calda. Spala tenul apoi cu apa rece, pentru a inchide porii.

Mierea are proprietati antibacteriene, asa ca daca ai tenul gras si probleme cu cosurile, aceasta masca este foarte buna. Plus ca albusul de ou are proprietati astringente exceptionale, deci elimina punctele negre si indeparteaza excesul de sebum.

CITESTE SI: Masca pentru TEN MIXT. Amestecuri de ingrediente care iti salveaza pielea!

CITESTE SI: Masca de fata de la ILINCA VANDICI pentru un ten fara cosuri. CONTINE DOAR 3 INGREDIENTE!

2. Argila si citrice

Masca pentru ten gras cu argila face minuni. Acest ingredient natural usuca tenul si il vitaminizeaza. Acelasi efect il au si citricele. Ai nevoie de o lingura de zeama de grapefruit, o lingura de zeama de portocale, doua lingurite de miere si 2 linguri de argila. Pasta se intinde pe fata si se lasa 20 de minute. Se clateste cu apa calda, apoi cu apa rece pentru a se inchide porii.

Argila este miraculoasa pentru tenul gras, asa ca poti face aceasta masca de doua ori pe saptamana si nu mai ai grija excesului de sebum.

3. Masca pentru ten gras cu banana

Amesteca o jumatate de banana zdrobita cu o lingurita de miere si o lingurita de iaurt. Tine pe fata timp de jumatate de ora, apoi clateste cu apa rece.

Banana echilibreaza nivelul de sebum la nivelul pielii si ii reda fermitatea, in timp de iaurtul hidrateaza, iar mierea dezinfecteaza. E o masca perfecta care combate efectele poluarii de pe tenul gras.

4. Masca cu morcovi pentru ten gras

Amesteca un galbenus de ou cu doua lingurite de morcov dat pe razatoare. Amesteca 3 castane comestibile coapte in acest mix. Tine masca pe ten timp de 20 de minute, apoi clateste cu apa calda. Spala tenul cu apa rece, pentru inchiderea porilor.

Castanele hidrateaza pielea si ii redau fermitatea, iar celelalte ingrediente sunt perfecte pentru a tenul gras.

5. Masca cu drojdie

Amesteca un bob de drojdie, cam cat o unghie cu o lingura de miere si o lingura de cartofi rasi.

Daca ai tenul gras si porii dilatati, drojdia este perfecta pentru tine. Inchide porii si reechilibreaza nivelul de sebum la nivelul pielii.

Tu ce masca pentru ten gras alegi?

Sursa foto: Shutterstock

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top