Connect with us

Revistateo.ro

Maria Constantin ajunge la tribunal din cauza primului ei soț

Staruri

Maria Constantin ajunge la tribunal din cauza primului ei soț

Maria Constantin are numai belele pe cap în ultima vreme. Recent divorțată de afaceristul Marcel Toader, Maria pare să fie la cuțite și cu primul ei soț, Ciprian Tapotă.

Vedeta a răsuflat ușurată după ce s-a despărțit cu acte în regulă de Toader, însă nici nu bine s-a încheiat conflictul cu fostul rugby-ist că acum e în mijlocul unui alt scandal.

Primul ei soț, Cipri Tapotă, cu care are un băiețel de 8 anișori nu vrea să îl lase pe micuț să plece cu cea care i-a dat viață în vacanță.

Codruț, băiețelul Mariei Constantin este în custodia tatălui. Cântăreața de muzică populară e acuzată de tatăl copilului că nu și-ar îndeplini atribuțiile de mamă. De altfel, blondina nu deține custodia copilului în urma unei decizii a instanței judecătorești.

Cântăreața trebuei să îi ceară astfel voie fostului soț să își ia copilul în vacanțe. Pentru asta, bărbatul trebuie să semneze o procură. În alte dăți Maria a obținut acest acord, însă de data asta Cipri se opune.

„Este normal sa vreau sa-l iau pe baiat langa mine, dar mai dureaza lucrul asta! Primul sot nu vrea sa imi dea baiatul in iulie ca sa plec cu el in strainatate, in vacanta. Vreau sa plecam timp de o luna prin mai multe tari: Grecia, Turcia si Bulgaria”, a declarat Maria Constantin pentru ziarul Click!.

CITESTE SI: Maria Constantin a plâns pe melodiile Ionelei Prodan. Mesaj dureros în ziua despărțirii

Primele declarații ale lui Carmen Harra după ce i s-a făcut rău într-o emisiune televizată

„Daca nu se razgandeste in termen de 15 zile il voi da in judecata, deja am vorbit cu avocata mea, Oana Anghel. Cine isi face imagine pe spatele copilului, eu sau primul meu sot? El il ia sambata, noaptea, la nunti, atunci cand are cantari. Il pune sa cante de fata cu toti la vioara. Un copil de varsta lui trebuie sa doarma noaptea”, a mai spus artista pentru renumitul tabloid.

Maria Constantin, sacrificii uriașe de când e vedetă

Celebra cântăreață de muzică populară Maria Constantin a recunoscut în direct că s-a înfometat pentru a arăta atât de bine.

Vedeta este vizibil extrem de slabă, iar jurnaliștii au întrebat-o dacă și-a dorit să slăbească atât de mult.

„Nu mi se pare că am slăbit. M-am înfometat după ce am născut, recunosc. Am vrut să slăbesc, nu aveam voie să fac mișcare, iar singura metodă a fost să mă înfometez, ajunsesem pe la 70 și ceva de kilograme. Mai uit să mănânc în timpul zilei.

Nu trebuie să te încadrezi niște norme, s-au scris fel și fel de lucruri urâte, că am vergeturi, este normal, având în vedere că am un copil, am trecut prin niște modificări. Îmi mai doresc un copil, de ce nu.”, a spus Maria Constantin, la „Star Matinal” la Antena Stars.

Cu cine se iubește acum fostul soț, Marcel Toader

Presa de scandal scrie că Marcel Toader s-ar iubi cu o fostă ispită de la „Insula iubirii”, un celebru reality-show de la noi.

Marcel este cunoscut pentru relațiile sale. A trecut nici mai mult, nici mai puțin decât prin 6 divorțuri. Fostul sportiv (n.r.: a jucat rugby) a avut relații cu Anamaria Ferenț, Gabriela Cristea și Maria Constantin, printre altele.

Acum, acesta s-ar iubi cu Bianca Roman, scrie site-ul de vedete spynews.ro.

Bianca Roman a devenit cunoscută în lumea mondenă datorită participării în show-ul „Insula iubirii” difuzat vară de vară la Antena 1.

Marcel și Bianca ar fi fost surprinși în Centrul Vechi al Capitalei împreună, și, conform paparazzilor, aceștia s-au sărutat pasional o noapte întreagă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top