Connect with us

Revistateo.ro

Mai sunt două zile până la nuntă. Avem primele detalii

Inedit

Mai sunt două zile până la nuntă. Avem primele detalii

Peste două zile, adică marți, 11 noiembrie 2014, Marc Anthony își pune din nou pirostriile cu frumoasa Shannon de Lima. Avem deja primele date despre cea mai așteptată nuntă din America Latină, mai ales după ce cei doi iubăreți au avut o perioadă de pauză și nimeni nu le mai dăduse șanse de împăcare, dar mai ales posibilitatea de a merge împreună la altar.

Din primele informații parvenite pentru revista People în spaniolă, la nunta celor doi va participa designerul și creatoarea de modă Rosita Hurtado. „Voi merge la nuntă cu fiica mea Romina, pentru că Romina a lucrat mult cu Marc”, dezvăîuie cea mai de succes creatoare de modă din Bolivia. Creatoarea boliviană o va îmbrăca pe mama lui Shannon pentru ziua nunții, adică pe soacra lui Marc Anthony.

CITEȘTE ȘI: ANTHONY SPUNE „DA”

„Este vorba despre o rochie în tonuri văratice, în două piese, care îi vine bine mamei lui Shannon”, spune creatoarea. (nota bene: În Mexic tocmai ce a început vara) „Despre celelalte detalii legate de nuntă, nu știu nimic”, spune Hurtado.

Mai sunt doua zile pana la nunta. Avem primele detalii1

Cei doi se vor căsători în Republica Dominicană, într-un complex turistic luxos, iar printre invitații indispensabili se numără cântărețul și prietenul lui Marc Anthony, Juan Luis Guerra, cu care se află în turneu în America Latină anul acesta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top