Connect with us

Revistateo.ro

Mai multe localitati din Romania vor ramane fara curent electric

Stiri

Mai multe localitati din Romania vor ramane fara curent electric

Anunt important de la autoritati: mai multe localitati din sudul tarii vor ramane astazi ore bune fara curent electric, anunta Antena 3, conform Agerpres.

Enel Distributie Muntenia ii informeaza pe romani ca, in urma lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta astazi in mai multe zone din Bucuresti, dar si in judetele Ilfov si Giurgiu.

Enel Distributie Muntenia a emis un comunicat de presa in care precizeaza care sunt adresele care vor ramane fara curent, pana la ora 16: strada Sfantul Spiridon, strada Thomas Masaryk, strada Aron Cotrus, Bulevardul Ion Mihalache, nr. 325, bl 19, strada Biharia si strada David Emanuel.

Fara curent in judetele Ilfov si Giurgiu

De asemenea, intre orele 10 si 17 va fi oprit curentul electric in perimetrul Cale Giulesti nr. 44, bl. 7. Mai multe strazi din localitati situate in judetul Ilfov sunt in aceeasi situatie.

Nu vor avea curent electric pana la ora 17: localitatea Otopeni (str. Drumul Odaii si strazile adiacente de la intersectia cu str. Ion Creanga pana la DN 2), Magurele (Zona Orhideelor, Pruni in totalitate), Chiajna (str. Rezervelor, Tineretului, Apeductului, Orhideelor, Gladiolelor si strazile adiacente), Ciolpani (satul Izvorani, str. Jandarmeriei, str. Mihai Eminescu si strazile adiacente).

Curentul va fi oprit pana la ora 17 si in localitatea Greaca Balta din judetul Giurgiu, mai transmit cei de la Enel Distributie Muntenia, conform Agerpres.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top