Connect with us

Revistateo.ro

Madonna a fost o apriga sustinatoare a lui Hillary Clinton, iar dupa ce Donald Trump a castigat Presedintia Statelor Unite ale Americii, artista i-a declarat razboi.

Stiri

Madonna, la Marsul Femeilor: ”M-am gandit foarte mult sa arunc in aer Casa Alba”

Madonna a fost o apriga sustinatoare a lui Hillary Clinton, iar dupa ce Donald Trump a castigat Presedintia Statelor Unite ale Americii, artista i-a declarat razboi.

Nemultumita de felul in care miliardarul a vorbit despre femei si despre dreptul lor, Madonna a participat la Marsul Femeilor.

Artista a intrat in vizorul Serviciulul Secret. Ea a declarat intr-un discurs in cadrul manifestatiilor anti-Trump ca s-a gandit sa arunce in aer Casa Alba.

”Bine ati venit la revolutia dragostei, la rebeliune, la refuzul nostru ca femei de a accepta aceasta noua epoca a tiraniei. Nu suntem doar noi femeile in pericol, ci toti cei marginalizati“, si-a inceput artista discursul in uralele si aplauzele protestatarilor.

„Da, sunt furioasa! Da, sunt revoltata! Da, m-am gandit foarte mult sa arunc in aer Casa Alba. Dar stiu ca asta nu va schimba nimic. Nu putem cadea prada disperarii. Trebuie sa ne iubim unul pe altul, altfel murim. Aleg dragostea. Sunteti de acord cu mine?“, a marturisit Madonna, cerandu-le manifestantilor sa strige: „Alegem dragostea!“

Serviciul Secret a inceput o investigatie dupa ce Madonna a sustinut discursul

Serviciul Secret a transmis ca va incepe o investigatie, dupa anuntul Madonnei.

Cantareata si-a continuat discursul, indemnand oamenii sa nu renunte la lupta, sa fie uniti:

„A fost nevoie de acest moment oribil de intuneric pentru a ne trezi dracului odata. Se pare ca am alunecat intr-un fals sentiment de confort, am crezut ca dreptatea va triumfa si ca binele va iesi invingator in cele din urma. Binele nu a castigat aceste alegeri, dar binele va invinge in final. Suntem departe de final, cu acest mars incepe povestea noastra. Revolutia incepe aici, cu lupta pentru dreptul de a fi liberi, de a fi egali. Sa marsaluim impreuna in intuneric si sa le aratam ca nu ne este frica, ca nu suntem singuri, ca nu renuntam, ca este o putere in unitatea noastra.“


Madonna a continuat cu un mesaj dur pentru cei care cred ca protestele nu au nicio importanta: „Detractorilor care cred ca acest mars nu va duce la nimic: «Fuck you!». Este inceputul unei schimbari care se cere, care cere sacrificii, care ne va indemna sa facem alegeri diferite.“

Articole pe aceeasi tema:

Madonna: „Am fost violata”

Madonna a mărturisit care este cel mai celebru om cu care vrea să se vadă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top