Connect with us

Revistateo.ro

Madonna: "Am fost violata"

Stiri

Madonna: „Am fost violata”

Cantareata Madonna, cunoscuta pentru excentricitatile sale, a facut recent o declaratie care a socat pe toata lumea. Zilele trecute, aceasta a fost prezenta in cadrul unei gale pentru desemnarea Femeii Anului si a marturisit ca a fost abuzata sexual in tineretea sa.

Nefericitul eveniment din viata ei a avut loc in New York, in primul an de cand s-a mutat acolo.

„Am fost violata”

„Imi amintesc cat am fost de paralizata dupa ce s-a intamplat totul. Am fost violata. Mi-a luat o perioada buna de timp sa imi revin ca artist si in primul rand ca om. Va multumesc pentru ca mi-ati recunoscut meritul de a-mi continua cariera timp de 34 de ani in fata sexismului si a misoginismului fatis. Am facut fata jignirilor constante si a abuzului neincetat“, a spus Madonna.

„Femeile au fost oprimate atat de mult timp, incat cred ce spun barbatii despre ele. Cred ca trebuie sa sustina un barbat ca sa-si atinga scopul. Si exista barbati foarte buni care merita sprijiniti. Nu pentru ca sunt barbati, ci pentru ca sunt demni de sprijin“, a mai spus artista.

CITESTE SI: Madonna recunoaște că îi este rușine de acest lucru în fața copiilor

Madonna este si astazi una din cele mai aclamate artiste din lume. La aproape 60 de ani, cantareata de muzica pop a reusit sa se mentina in topuri venind mereu cu schimbari, cu inovatii din punct de vedere muzicale. Melodiile care au facut furori in ultimii ani sunt „Devil Pray” si „Living for love”, care au strans milioane de vizualizari pe Youtube.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top