Connect with us

Revistateo.ro

Lună Plină în Scorpion - Sfaturile astrologului Minerva

Horoscop Minerva

Lună Plină în Scorpion – Sfaturile astrologului Minerva

Evenimentul cel mai semnificativ al momentului din punct de vedere astrologic este Luna Plină care se produce în Scorpion. Acestei Luni i se mai spune și „Luna Floare”, întrucât se crede că la această dată, noaptea, florile își deschid bobocii. În ansamblu, Luna Floare cheamă renașterea și descotorosirea de toate lucrurile vechi.

Lună Plină în Scorpion – Cum sunt afectate zodiile

„Pe 10 mai avem o Lună plină foarte puternică, la 20 ° Scorpion. De această dată Luna Plină este una transformatoare si poate aduce schimbari pozitive în special pentru persoanele care au semnul Scorpionului în asceniune, adică în partea superioară a temei natale sau au planete în preajma gradului 20 Scorpion sau Taur.

Pluto, conducătorul acestei Luni Pline face aspecte bune cu lunația -un sextil cu Luna și un trigon cu Soarele, care ar trebui să acționeze benefic. Într-adevăr energia plutoniană este, de obicei, dificil de digerat, dar de această dată avem șansa să o folosim constructiv.

Mercur, revenit în mers normal, și Uranus încă își dau coate amicale. Să nu uităm, că Mercur a fost susținut o vreme de Uranus și este foarte probabil ca Luna Plină și schimbarea semnelor de către Nodurile Lunare să îl activeze – vă puteți aștepta la observații și la informații neașteptate despre voi! Dacă aveți planete situate la 25 ° Berbec, așteptați-vă ca veștile să aibă legătură cu voi, cu alte cuvinte asteaptați-vă la surpize, chiar plăcute aș avea curajul să spun.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice 8-14 mai 2017

CITEȘTE ȘI: Sfatul săptămânii 8-14 mai 2017. Test amoros pentru Raci și Fecioare

Am avut clienți pentru care perioada schimbării semnului de către Nodurile Lunare să coincidă cu evenimente semnificative din viața lor, dar care nu pot fi imediat sesizate, abia mai tarziu pot fi recunoscute ca puncte de cotitură semnificativă”, ne-a declarat astrologul Minerva.

Zodiile avantajate sunt cele de apă (Scorpion, Pești și Rac) și pământ (Fecioară, Taur și Capricorn), iar cele dezavantajate sunt cele de aer și foc (Gemeni, Balanță, Vărsător, Leu, Berbec și Săgetător).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top