Connect with us

Revistateo.ro

Luna Plina in Leu pe 11 februarie. Cum sunt afectate zodiile

Horoscop

Luna Plina in Leu pe 11 februarie. Cum sunt afectate zodiile

Pe 11 februarie se va produce Luna Plina in Leu, fenomen care coincide cu eclipsa de Luna.

Pe 11 februarie are loc, asadar, un dublu eveniment astrologic. Cele mai afectate zodii sunt cele de apa si pamant, caci apa si pamantul sufera cele mai mare schimbari cand e luna plina.

Cum sunt afectate zodiile de Luna Plina in Leu

BERBEC – Nativul acestei zodii are parte de multe schimbari. Devine mai irascibil, insa aceasta irascibilitate il poate face sa isi dea seama unde greseste. Au loc multe schimbari de natura spirituala.

TAUR – Nativul acestei zodii trebuie sa aiba mai multa incredere in fortele proprii. Vin multe momente dificile in care trebuie sa demonstreze ca are suficienta determinare sa faca ceea ce isi propune.

GEMENI – Persoana nascuta in aceasta zodie se va lovi de cateva probleme sentimentale. Lipsa comunicarii in cuplu poate duce la ruptura.

RAC – Nativul Rac, guvernat de Luna, va avea o perioada destul de complicata. Sensibilitatea sa va fi mai accentuata, fapt pentru care va trebui sa isi faca ordine in ganduri.

LEU – Nici Leul nu va avea o perioada tocmai linistita. Greselile facute in trecut vor avea efecte in viitorul apropiat. E timpul pentru reparatii.

FECIOARA – Nativul zodiei Fecioara are sansa de a dezvalui un mare secret, o taina care poate schimba complet perceptia celor din jur despre el.

BALANTA – Nici Balanta nu este ferita de obstacole. Apar o serie de momente de incrancenare, discutii aprinse cu partenerul de viata.

SCORPION – Nativul acestei zodii va avea o perioada mai linistita. Luna Plina si eclipsa de Luna il va ajuta sa isi revina din punct de vedere emotional.

SAGETATOR – Sagetatorul trebuie sa faca pace cu el insusi inainte sa se impace cu cei din jur. Vine o perioada a iertarilor, a trecerii la un alt nivel de intelegere.

CITESTE SI: Top 4 zodii afectate de Eclipsa de Luna in Leu (11 februarie)

CAPRICORN – Nativul zodiei Capricorn va stabili o serie de prioritati de care trebuie sa se tina daca vrea sa aiba succes.

VARSATOR – Varsatorul are sansa sa isi indeplineasca visele legate de calatorii sau achizitii importante in casa. Se poate muta in casa noua.

PESTI – Nativul zodiei Pesti va avea o perioada ceva mai bulversanta. Zilele de 11 si 12 februarie vor fi extrem de importante din punct de vedere amoros.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top