Connect with us

Revistateo.ro

Lună Plină în Săgetător pe 29 mai 2018. Cum sunt afectate zodiile

Horoscop

Lună Plină în Săgetător pe 29 mai 2018. Cum sunt afectate zodiile

Lună Plină în Săgetător marți, 29 mai 2018. Acest fenomen astrologic ne va înflăcăra, ne va face mai puternici, dar și mai vulnerabili în anumite aspecte.

Lună Plină în Săgetător pe 29 mai 2018 – Cum suntem afectați de fenomen

ZODIILE DE FOC

Întrucât luna plină se va produce în semnul Săgetătorului, acest nativ va avea parte de multe situații conflictuale. Va fi mai puternic, mai rezistent la tot felul de situații dificile, dar poate fi și extrem de sensibil.

Berbecii și Leii au de luat decizii importante în perioada următoare. Luna plină le dă energia necesară pentru a continua niște proiecte lăsate de izbeliște.

ZODIILE DE APĂ

Racii devin ușor irascibili. Cei care vor să îi enerveze vor reuși să îi scoată din pepeni foarte repede. Au parte de tot felul de evenimente neplăcute în sfera profesională. Sfaturile lor nu mai cântăresc la fel de mult ca până acum.

Scorpionii au parte și ei de câteva dușuri reci, dar asta îi va motiva să continue ceea ce au început cu mare sârg cândva. Vor fi și ei expuși la tot felul de situații care mai de care mai complicate.

Peștii au o perioadă benefică, dar trebuie să fie ceva mai atenți la alimentație. Trebuie neapărat să își schimbe stilul de viață.

ZODIILE DE AER

Luna plină în Săgetător îi face mai atractivi pe Gemeni. Vor avea parte de multe aventuri amoroase și nu e exclus să își găsească dragostea.

Balanțele au și ele parte de tot felul de surprize care mai de care mai interesante. Vor fi cadorisiți de unde nu se așteaptă.

CITESTE SI: Previziuni karmice 28 mai – 3 iunie 2018. Restart pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018 Integral pentru fiecare zodie

Vărsătorii revin într-un mediu în care odinioară se simțeau oarecum constrânși, strânși cu ușa. Vor deveni alte persoane și le vor da celor din jur o serie de lecții de viață.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii iau parte la tot felul de proiecte importante pentru evoluția lor profesională. Au învățat suficient încât de acum înainte să facă tot ce știu ei mai bine.

Fecioarele au și ele multe hopuri de trecut. Vor fi ba sensibile, ba de neînduplecat. Vor oscila între stări care le vor face să simtă că trăiesc viața la intensitate maximă.

Capricornii își mai revin din punct de vedere emoțional. Vor fi înconjurați de oameni minunați, care le vor arăta adevăratele motive de bucurie în viață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top