Connect with us

Revistateo.ro

Exista cateva lucruri din casa care se curata zilnic. Pe acestea le poti lasa necuratate de la o zi la alta, iar in cazul unora, vei fi complet surprins.

Stil de viata

Lucruri din casa care se curata zilnic

Atunci cand vine vorba despre curatenie, fiecare are propria sa parere. In timp ce unii aleg sa faca in fiecare zi curatenie, altii aleg o zi din saptamana in care sa se ocupe de aceasta treaba.

Exista cateva lucruri din casa care se curata zilnic. Pe acestea nu le poti lasa necuratate de la o zi la alta, iar in cazul unora, vei fi complet surprins.

In primul rand, prosoapele de masa si cele mici de la baie. Da, trebuie sa le cureti in fiecare zi, chiar daca nu par murdare. Acestea ajung sa fie contaminate imediat dupa ce le-ai folosit. Prosoapele de maini tind sa se murdareasca imediat, mai ales daca le folosesti de mai multe ori pe zi.

Ar trebui sa fie schimbate la fiecare doua zile sau in fiecare zi, in cazul in care ai o familie numeroasa. Este afirmatia lui Carolyn Forte, director al unui centru de curatare.

Blatul din bucatarie – sterge si dezinfecteaza in fiecare zi aceasta zona. Nu folosi acelasi burete pentru a sterge blatul, apoi sa stergi masa pe care mananci. Asa eviti contaminarea incruciata. Evita sa asezi pe blaturile din casa geanta, cheile si alte obicte cu care vii de afara, pentru a evita raspandirea germenilor.

Lucruri din casa care se curata zilnic. Nu uita de cafetiera

Peretii din baie – Pentru a preveni aparitia mucegaiului, este necesar sa cureti in fiecare zi faianta si gresia din baie.

Chiuvetele – aplica solutii speciale pe chiuvetele din casa in fiecare zi si elimina bacteriile.

Vasele murdare – nu lasa vasele murdare pana a doua zi, caci vor fi mult mai greu de curatat. Le poti lasa cateva ore cu apa calda peste ele, peste care poti adauga si putin detergent de vase, pentru a inmuia grasimea.

Citeste si: Cat de des trebuie sa cureti lucrurile din casa. In cazul blugilor vei avea o surpriza

Cafetiera – da, poate parea o treaba complicata, insa in fiecare zi trebuie sa ai grija si de cafetiera. Este un mediu propice pentru bacterii si pentru mucegai, asa ca fa un obicei si curata-i partile componente zilnic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top