Connect with us

Revistateo.ro

Lucruri pe care să le iei în considerare când cumperi un ceas

Inedit

Lucruri pe care să le iei în considerare când cumperi un ceas

Sunt multe lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când cumperi un ceas. Majoritatea fiind destul de costisitoare, trebuie să te asiguri că investești în ceea ce trebuie. Iată ce trebuie să știi înainte de a merge la cumpărături!

Unul dintre cele mai importante aspecte este rezistența la apă. Majoritatea ceasurilor de lux sunt rezistente la apă, iar dacă vrei să unul cu care poți înnota, alege un ceas rezistență de până la 10 ATM (100 de metri adâncime). Asta te asigură că ceasul tău nu se va strica imediat ce l-ai udat. Prețul este și el la fel de important. Dacă ți-ai fixat un anumit buget, încearcă să găsești cea mai bună variantă din punct de vedere calitativ, care se încadrează în suma de bani pe care o ai la dispoziție.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ ÎNGRIJEȘTI PANTOFII DIN PIELE ÎNTOARSĂ

Un alt aspect important, mai ales pentru femei, este culoarea. Dacă obișnuiești să porți accesorii metalice, atunci un ceas auriu sau argintiu este cea mai potrivită alegere. Sunt opțiuni elegante care se potrivesc la aproape orice tip de ținută. Înainte de a alege ceasul, ia în considerare și garderoba pe care o ai acasă, pentru a te asigura că nou tău accesoriu poate fi purtat cu mai multe ținute.

Unele ceasuri au cifre care indică ora, altele au numere romane sau pur și simplu mici semne elegante. În general femeile privesc ceasurile ca pe niște bijuterii, iar acest aspect nu este prioritar. Dacă totuși vrei să verifici ora pe ceas și nu pe telefon, ar trebui să iei în considerare această caracteristică.

Mărimea este, de asemenea, foarte importantă. În generale, ceasurile metalice au nevoie să fie ajustate după achiziționare. Acest serviciu este oferit de vânzător și este inclus în preț.

Nu uita de garanție! Dacă un ceas este foarte scump, cel mai probabil trebuie să aibă o garanție pe un termen mai îndelungat.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top