Connect with us

Revistateo.ro

Lucruri pe care o femeie adevarata nu le accepta de la un barbat

Cuplu

Lucruri pe care o femeie adevarata nu le accepta de la un barbat

O femeie adevarata este o femeie care se respecta. Exista cateva lucruri pe care o doamna nu trebuie sa le treaca cu vederea la un barbat.

Lucruri pe care o femeie adevarata nu le accepta de la un barbat

1. Lipsa de respect fata de munca. Un barbat care priveste sfidator meseria partenerei sale sau face glume pe seama idealurilor ei in viata nu trebuie tolerat la nesfarsit. Intr-o relatie, fiecare trebuie sa dea dovada de toleranta si de respect.

2. Infidelitatea. Cu toate ca si-a cerut iertare pentru ca a calcat pe bec, daca a facut o data asta, va fi tentat sa repete experienta inselarii.

3. Egoismul. Barbatul care sufera de narcisism si isi doreste cu orice pret sa isi eclipseze partenera nu este unul pregatit pentru o relatie serioasa. In cuplu, fiecare are dreptul la spatiul lui, la timpul lui de manifestare, de verbalizare a gandurilor, de actiune. Cand o femeie este sufocata de egoismul partenerului e semn clar ca relatia e sortita rupturii.

4. Pierderea libertatii. Partenerul care isi doreste controlul absolut asupra femeii de langa el nu are ce cauta langa aceasta. Femeile lasa mult de la ele intr-o relatie, insa nu pot accepta sa isi piarda libertatea treptat. La prima ingradire a libertatii, doamnele ar trebui sa isi reevalueze relatia si sentimentele.

CITESTE SI: De ce fac femeile sex

5. Capusarea. Exista barbati care pot fi numiti, metaforic, capuse. Acesti barbati prefera sa leneveasca toata ziua si sa lase greul in carca femeii. Un astfel de comportament nu va duce niciodata la consolidarea relatiei, ba dimpotriva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top