Connect with us

Revistateo.ro

Relatii

Lucruri pe care NU trebuie sa le faci inainte de o partida de sex

Probabil ca nu te gandesti prea mult inainte de o partida de sex. Ti se pare suficient faptul ca esti curat si ca te-ai spalat pe dinti, insa aceste lucruri nu sunt deloc suficiente pentru a avea o partida de sex reusita.

Fie ca esti femeie sau barbat, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmezi pentru a nu avea parte de momente neplacute in timpul partidei de sex.

Ca sa te protejezi de flatulenta, precum si de bolile cu transmitere sexuala, iata cateva reguli pe care trebuie sa le urmezi cu sfintenie si totul va fi bine in pat.

Sapte trucuri care te fac buna la pat. Al doilea este cel mai important

In primul rand, nu lua medicamente impotriva alergiilor inaintea unei partide de sex. Daca ai urticarie, eczene, alergii, rinite si conjunctivite si le tratezi cu medicamente antihistaminice, acestea iti vor usca mucoasele, dar si vaginul, potrivit unui medic ginecolog.

Nu manca preparate mult prea condimentate
Mancarea poate afecta mirosul si gustul vaginului, asa ca trebuie sa ai mare grija ce consumi inaintea unei partide de sex. Pentru a nu avea surpriza neplacuta sa incepi sa ai gaze, sa fii balonata si flatulenta, cel mai bine ar fi sa eviti sa mananci preparate prea picante.

Nu bea prea mult

Nimeni nu vrea sa faca sex cu o persoana care abia se tine pe picioare. In primulm rand, o persoana care a exagerat cu alcoolul ar putea adormi din clipa in clipa, iar alcoolul scade drastic sansa de a avea un orgasm. Trebuie sa te bucuri de fiecare clipa, iar acest lucru nu se va intampla daca bei prea mult.

Nu folosi o periuta electrica inaintea unei partide de sex. Ei bine, oricat de ciudat suna, periuta electrica de dinti si apa de gura care contine alcool te pot imbolnavi mai usor cu o boala cu transmitere sexuala.
Periuta de dinti ti-ar putea afecta gingiile, iar acest lucru nu este deloc sigur in cazul in care te saruti cu o persoana care are o boala cu transmitere sexuala sau o boala care se transmite prin sange.

La fel este si cu epilatul. Nu te rade inainte de partida de sex, cel mai bine ar fi sa o faci cu o seara inainte, pentru ca pielea sa aiba timp sa isi revina. Pielea este extrem de sensibila la atingere si poate crea foliculita. Din aceasta cauza, te poti imbolnavi usor de herpes ori de HPV.

Nu folosi mancarea pe post de lubrifiant. Oricat de sexy suna sa folosesti ciocolata, frisca sau ulei de masaj in timpul partidei de sex, te poti alege cu iritatii serioase ale pielii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top