Connect with us

Revistateo.ro

Lucruri pe care barbatii nu vor sa le vada la femeie, nici macar in poze

Cuplu

Lucruri pe care barbatii nu vor sa le vada la o femeie, nici macar in poze

Se spune ca femeile sunt pretentioase cand vine vorba de barbati, insa lucrurile stau de multe ori fix pe dos. Iti spunem care sunt lucrurile pe care barbatii nu vor sa le vada la o femei nici macar in poze.

Cele 6 lucruri pe care barbatii nu vor sa le vada la femei

1. Dinti ingalbeniti

La prima intalnire apare inevitabil momentul in care trebuie sa va sarutati. Barbatii sunt foarte atenti la detalii si nu suporta sa vada dinti galbeni. Este unul din cele mai dezgustatoare lucruri in fata caruia un barbat nu va reactiona foarte placut.

2. Imbracaminte exagerat de sumara

Barbatii adora tinutele sexy, insa cand acestea descopera prea multa piele poti spune adio interesului masculului din fata ta. Reprezentantii sexului tare vor sa te dezbrace din priviri, nu sa le arati totul.

3. Vulgaritatea in exprimare

O femeie care mesteca guma si spune cateva injuraturi in acelasi timp este moartea pentru un barbat. Daca vrei sa ii intri in gratii si sa ii arati ca esti o tipa de cartier, o femeie ‘misto’, nu recurge la aceste gesturi de adolescenta scapata de sub control. Un barbat va aprecia intotdeauna eleganta si feminitatea la o femeie.

4. Par in zone care trebuiau epilate

Pielea neepilata reprezinta un mare cosmar pentru barbati. Femeia cu mustata nu se afla printre idealurile sale, asa ca pregateste-te temeinic inainte de a iesi la intalnire.

5. Sclipici pe pleoape

Machiajul te ajuta foarte mult atunci cand vrei sa il cuceresti, insa daca al tau chip seamana cu un pom de Craciun, nu-i a buna. Incearca un machiaj in varianta nude, cat mai aproape de aspectul tau natural.

6. Parul dezordonat si murdar

Nu ca s-ar pricepe foarte mult la tendintele in hairstyle, insa un par dezordonat il poate recunoaste oricine, chiar si o persoana paralela cu industria beauty.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top