Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Lucruri mici pe care le poti face pentru cei dragi de sarbatori

De sarbatori, fiecare isi doreste sa aduc un moment de bucurie celor dragi, asa ca se gandeste la niste cadouri care sa ii surprinda.

Bucuriile vin din lucruri mici. Pentru a-i surprinde pe cei dragi cu adevarat, pe langa cadouri, le poti face cateva suprize care nu te costa nimic.

Insa acestea vor reusi sa ii surprinda si mai mult si sa ii bucure. Iata cateva lucruri mici pe care le poti face de sarbatori:

In primul rand, ai putea sa ii ajuti si sa le dai zapada din fata casei. Daca bunicii sau parintii locuiesc la casa, ii poti ajuta sa dea zapada din fata casei.

Ofera-te sa ai grija de copiii lor. Propune-le sa stai tu cu copiii cat ei merg in oras sa se relaxeze. Daca stii ca cei dragi sunt innebuniti dupa copii, lasa-i sa stea cu copiii tai. Ofera-le sansa de a sta in preajma copiilor.
Du-ti copiii la bunicii lor si lasa-i sa se bucure de sarbatori cu ei.

Prepara-le celor dragi mancare si du-o. Poti pastra anumite produse la congelator, in caserola si sa le duci cand au nevoie.

Fa-le o prajitura celor dragi – va fi o surpriza pe masura sa te duci in vizita cu o prajitura delicioasa.

Poti impleti fulare ori caciuli

Ofera-le ghivece cu bulbi deja plantati si lasa-i sa se bucure de niste flori minunate in cel mai scurt timp. Poti opta pentru zambile, narcise ori crini.

Daca te pricepi sa impletesti, fa-le celor dragi un fular sau o caciula. Se vor bucura sa vada ca ai muncit tu pentru aceste cadouri de suflet.

Citeste si: Cum iti decorezi bradul de Craciun anul acesta
Inrameaza-le o fotografie. Daca au o fotografie favorita pe retelele de socializare, inrameaz-o si ofer-o cadou.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top