Connect with us

Revistateo.ro

Zodii care vor avea sarbatorile de iarna ingreunate

Astro-FUN

Zodii care vor avea sarbatorile de iarna ingreunate

4 zodii vor avea sarbatori ingreunate din varii motive. Vor evita cu orice pret festivismul care se va declansa din 24 decembrie. Totusi, au sansa sa realizeze de ce nu li s-au implinit anumite dorinte in anul 2017. Luna decembrie este o luna a revelatiilor pentru aceste semne.

Cele 4 zodii care vor avea sarbatori de iarna dure

RAC: Zilele de 24, 25 si 26 decembrie nu se anunta cu multe surprize. Vei fi fericit alaturi de cei dragi, insa din 27 si pana la finalul anului apar tot felul de regrete. Vei tria prietenii adevarati de cei falsi.

Multe persoane isi vor arata fata si, chiar daca asta te va macina, vei fi bucuros intr-un final sa descoperi pe cine te poti baza. Pont: Evita sa mergi in vacanta de Craciun, mai ales daca excursia va interveni pe ultima suta de metri.

PESTI: Craciunul va fi unul spectaculos, dar nu acelasi lucru se poate spune despre zilele de dupa 27 decembrie. Va trebui sa iti dozezi corect energia, sa fii atent la cei din jur. Tentatia de a-i neglija va fi mare.

E de inteles, intr-un fel, maniera in care te porti uneori. Oboseala dupa zilele de petrecere poate fi un argument puternic, dar nu este valabil pentru persoanele care te iubesc cu adevarat. Asadar, incearca sa nu ii ranesti pe ceilalti.

SAGETATOR: Sarbatorile de iarna vin cu o serie de avertismente pentru tine. Va trebui sa ai mare grija la ceea ce vorbesti si mai ales cu cine vorbesti.

Anumite persoane te pot parasi cand ti-e lumea mai draga din cauza vehementei cu care tratezi lucrurile. Nu regla conturi cu cei dragi in preajma zilei de 25 decembrie. Risti sa iti strici singur Craciunul.

CAPRICORN: Incearca sa fii ceva mai rezervat in legatura cu criticile pe care i le adresezi partenerului de viata. Pot aparea conflicte care nu fac altceva decat sa ruineze sarbatorile. Totul se rezolva cu mult calm, asa ca fii foarte atent.

Daca ai nemultumiri, spune-le, dar intotdeauna argumentat. Nu e bine sa te ia gura pe dinainte fix in zilele in care lumea petrece de sarbatori. Cei din jur au nevoie de veselia ta, de sarmul tau, de buna ta dispozitie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top