Connect with us

Revistateo.ro

Lucruri de care să nu te lipseşti în 2015

Stil de viata

Lucruri de care să nu te lipseşti în 2015

Prezent – Pentru a fi un bun prieten, frate, membru al comunităţii în care trăieşti, trebuie să fii prezent, iar social media nu este sinonim cu asta. Fă-ţi aşadar timp pentru a te conecta cu adevărat la ce se întâmplă în jurul tău. Ieşi în oraş cu cei dragi sau fă-le o vizită. Nu le face pentru a primi ceva în schimb, ci pentru a te bucura de ele. Trăieşte clipa.

Încrezător – Nu mai forţa lucrurile acolo unde nu e cazul. Dacă este menit ca ceva să se intample se va întâmpla. Ai încredere aşadar că lucrurile minunate îşi vor face apariţia şi nu te supăra atunci când rezultatele nu ies aşa cum ţi le-ai imaginat tu. Cu alte cuvinte, renunţă la încercarea de a forţa lucrurile să meargă în direcţia aleasă de tine şi ai încredere că rezultatele vor fi chiar mai bune decât le-ai construit tu în minte.

Creativ – Nu trebuie să-ţi fie teamă de faptul că nu vei reuşi să faci ca lucrurile sa fie perfecte. Lasă imaginaţia şi treci la acţiune. Încearcă de exemplu să creezi ceva în fiecare zi, chiar dacă este numai o frază pe care să o scrii într-un jurnal. Fă-ţi un obicei din asta şi împacă-te cu gândul că, mai ales la început, ceea ce faci poate fi imperfect şi urât. Vei vedea cum în timp evoluezi, iar asta te va determina să mergi mai departe.

Recunoscător – Începe să ţii un jurnal personal. Atunci când ai avut o zi grea sau cineva te-a dezamăgit, alege să găseşti motive pentru care poţi fi rescunoscător. Asta va conta enorm.
Deschis în viaţa de zi cu zi – Tot mai mulţi oameni îşii închid inimile şi devin suparaţi. Ura aceasta pe care o poarta mereu cu ei nu face decât să le transforme viaţa într-un coşmar. Dacă îţi protejezi inima nu înseamnă neapărat că nu vei mai fi ranit sau că nu vei mai simţi durere.

Mai puţin serios – Este foarte bine să fii conştient de ce se întamplă în jurul tău însă nu uita să găseşti motive să râzi şi chiar să te porţi prosteşte uneori. Adu-ţi aminte cum erai la 7 ani, când te jucai şi te bucurai din toata inima de viaţă.

Plin de curiozitate – Să nu crezi niciodată că le ştii pe toate. În permanenţă mai ai ceva de invatat. Tocmai de aceea trebuie să ai curajul să spui: „Nu stiu. Invata-ma si pe mine”. Asta inseamna îndepartarea graniţelor şi încercarea de a înţelege perspectiva altor oameni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top