Connect with us

Revistateo.ro

Lucruri care te ingrasa si nu stiai

Stiri

Lucruri care te ingrasa si nu stiai

Exista cateva lucruri care te ingrasa si nu stiai. Sunt acele situatii, obiceiuri ori chiar obiecte care iti dau o foame de lup, chiar daca ai mancat deja suficient pentru sanatatea ta.

Pe lista lucrurilor care ingrasa se numara privitul la televizor, insa nu doar acesta este daunator. Esti pregatita sa afli adevarul?

1. Fotografierea platourilor cu mancare

Conform nutritionistilor si oamenilor de stiinta, fotografierea deliciilor culinare ne creste pofta de mancare. Daca esti la o aniversare si nu vrei sa mananci foarte mult pentru ca esti la dieta, evita sa fotografiezi masa imbelsugata pentru ca vei termina cu regimul tau de slabit.

2. Televizorul

Aici nu e deloc de gluma. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, uitatul in exces la televizor duce la sedentarism, iar placerea majora a sedentarului este mancatul.

3. Locul in care e pozitionat frigiderul

Daca frigiderul este foarte aproape de camera ta, vei avea tentatia sa mergi sa mai gusti putin din borcanul cu ciocolata sau alte gustari pe care le ai la rece. Daca frigiderul este in cealalta parte a casei, lenea te va face sa renunti la poftele culinare.

Mit sau realitate? Cum e cu ingrasatul dupa ce te lasi de fumat

MOTIVUL INCREDIBIL PENTRU CARE ACEASTA FEMEIE a ales sa cantareasca 320 de kilograme

4. Plasticul

Anumiti compusi chimici ai plasticului dau peste cap hormonii sistemului endocrin. Asadar, evitati sa consumati in exces alimente sau bauturi ‘adapostite’ in plastic.

5. Lumina artificiala

De cand a aparut electricitatea si omul are lumina artificiala in casa, nu mai merge devreme la culcare. Acest stil de viata modern aduce, insa, si tentatia de a consuma decalat. Noaptea ne cheama la dulciuri si la mancare fast-food…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top